• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Herkes Bu Şarkıyı Dinliyor

Herkes Bu Şarkıyı Dinliyor
Romantik müziğin efsane ismi Ümit Besen’in Türk rock ve elektronik müziğinin ünlü ismi Pamela Spence ile düet yaparak söylediği ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ adlı şarkısı, YouTube'da izlenme rekorları kırıyor.

HERKES BU ŞARKIYI DİNLİYOR
 
Romantik müziğin efsane ismi Ümit Besen’in Türk rock ve elektronik müziğinin ünlü ismi Pamela Spence ile düet yaparak söylediği  ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ adlı şarkısı, YouTube'da izlenme rekorları kırıyor.
 
BEKLENENİN ÇOK ÜSTÜNDE İLGİ GÖRDÜ
Usta müzisyen Ümit Besen, sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ adlı şarkısını Pamela Spence ile birlikte söyledi. ‘Başka’ isimli albümüyle sıra dışı bir çalışmaya imza atan Ümit Besen,  efsanevi şarkılarını, Cem Adrian, Feridun Düzağaç ve Emre Aydın gibi sevilen rock sanatçılarıyla birlikte düet yaparak yeniden yorumladı. Alışılagelmişin dışında bir çalışmayla hayranlarının karşısına çıkan Ümit Besen, beklenenin çok üstünde ilgi gören ‘Başka’ isimli albümünde Pamela Spence’yi konuk etti.
 
63 MİLYON KİŞİ İZLEDİ
Albümün çıkış parçası niteliğinde olan ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ adlı şarkısı için Pamela Spence ile kamera karşısına geçen Ümit Besen, bu muhteşem çalışmasını yine muhteşem bir kliple taçlandırdı. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran klip büyük beğeni topladı. NETD Müzik etiketiyle dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube’da yayınlanan bu klip, bugüne kadar 63 milyon 500 bin kişi tarafından izlendi.

BASGİTAR VE DERİ CEKET DETAYI
Takım elbiseli hali ve kendisiyle özdeşleşen bıyıklarıyla hafızalara kazınan Ümit Besen,  Pamela Spence ile düet yaptığı şarkı için çekilen klipte; basgitar ve deri ceket ile yer aldı.
 
PAMELA’YA YARADI
Ümit Besen’in ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ adlı şarkısını kendine has tarzıyla yorumlayan Pamela Spence, fantezi müzik severlerden geçer not aldı.  Öyle ki,  Ümit Besen’in ‘Başka’ isimli albümü en çok Pamela’ya yaradı. Pamela, insanı büyüleyen sesiyle hayran kitlesini ikiye katladı. Rock müziğine ön yargıyla yaklaşan fantezi-arabesk müzikseverler, ilk defa Ümit Besen ile birlikte dinlediği Pamela’nın adeta müptelası oldu.

Hasan ESER / Yeni Vizyon Gazetesi

Şarkının sözleri:

Daha dün yanımda kollarımdaydın,
Boynuma sarılıp öper koklardın,
Seviyorum derken hep özlüyorken,
Şimdi neden bana yabancısın sen…
 
Seni unutmaya ömrüm yeter mi,
Dön desem tersine dünya döner mi,
Gururum aşkıma öyle düşman ki,
Geri dön beni sev, dön diyemem ki…
 
Benim kaderimde ayrılıklar var,
Kime bağlandıysam ayrıldı yollar,
Sevmedim kimseyi ben hiç bu kadar,
Benden ayrılmaya yeminin mi var…
 
Seni unutmaya ömrüm yeter mi,
Dön desem tersine dünya döner mi,
Gururum aşkıma öyle düşman ki,
Geri dön beni sev, dön diyemem ki…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894