• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Hesap Sorma Günü Geldi

Hesap Sorma Günü Geldi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / 9 yıllık AKP iktidarının toplumun hiçbir kesimini memnun ve mutlu etmediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “9 yıllık AKP iktidarından göreceğimizi gördük.

CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN; “9 YILIN HESABINI SORMA GÜNÜ GELDİ.”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / 9 yıllık AKP iktidarının  toplumun hiçbir kesimini memnun ve mutlu etmediğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “9 yıllık AKP iktidarından göreceğimizi gördük. Yorgun, yılgın ve şımarık iktidarın hesap verme günü geldi. Demokrasilerde hesaplaşma yeri sandıktır. Mutsuz ve umutsuz bir toplum yaratan AKP iktidarını sandığa kilitleme, halkın iktidarını kurma günü geldi.” dedi.        
CHP"nin projeleri AKP"nin canını sıktı 
İktidarın seçim meydanlarında; işçinin, çiftçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin işsizin sorununu çözecek projeler sunmak yerine CHP"nin bu konularla ilgili projelerini eleştirerek geçirdiğini belirten İlçe Başkanı Oğuzhan; “Kendisi gibi düşünmeyene söz hakkı dahi tanımayan ve ötekileştiren AKP iktidarı ne yazık ki halen bu ülkede 12 milyonun üzerindeki yoksulu yok saymakta, 9 milyon emekliyi görmezden gelmekte, işçinin,  memurun, esnafın,  çiftçinin, köylünün feryadını duymamakta ısrar etmektedir. Duymamakta ısrar ettiği gibi de partimizin bu yöndeki projelerine anlaşılmaz bir şekilde muhalefet etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi; Aile Sigortası ile fakir fukaranın, intibak yasası ile emeklinin, kamudaki taşeronlaşmayı bitirme sözü ile emekçilerin ayrıca Gence Artı, 2/B Projesi, askerliğin kısaltılması, çiftçiye 1,5 liraya mazot ve esnafa bir yıl boyunca ödediği vergi ve sigorta primi tutarında sıfır faizli kredi, yıllık 800 bin kişiye doğrudan iş projeleriyle yoksulun, işsizin, emeklinin, öğrencinin kısaca tüm ülkenin umudu olmuştur.  Halkımızın CHP iktidarına özlemi had safhadır. Bu özlem 12 Haziran"da son bulacaktır.” dedi. 
“9 yıldır iktidar İzmir"i görmezden geldi”
AKP"nin İzmir ile ilgili vaatlerine de değinen Oğuzhan; AKP hükümeti önce 9 yıldır İzmir için hangi projeye imza atmış onu açıklasın ondan sonra oy istesin. Açıkladığı vaatlerde insan odaklı, sosyal projeler değil. Kısacası AKP yeniden iktidar olursak İzmir"i yine "görmezden, anlamazdan geleceğiz" demek istiyor.  Zaten "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." 9 yıldır İzmir"e üvey evlat muamelesi yapan iktidar İzmirli seçmenin gözünü boyamakla meşgul. Ancak İzmirli seçmenlerin en güzel cevabı sandıkta vereceğinden şüphem yok.” dedi.     

“Daha güzel bir Türkiye için halkın iktidarını kurmaya destek olun”
Çok yoğun ve verimli bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan seçim çalışmasına katkı veren tüm partililere ve gönüllülere teşekkür etti. Oğuzhan “Mustafa Balbay haricinde 1. sıradaki adayımızdan 13. sıradaki adayımıza dek hemen hemen her gün bir vekil adayımızla birlikte seçim çalışması yürüttük. Gitmedik köy, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Yurttaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Bu süreçte seçim çalışmamıza katkı veren gençlik kollarımızdan kadın kollarımıza, meclis üyelerimizden il genel meclisi üyelerimize, belediye başkanımızdan gönüllülerimize kadar seçim sürecinde katkı veren, destek olan herkese partim adına çok teşekkür ederim.” dedi.  Seçim günü için hazırlıkların tamam olduğunu belirten Başkan Oğuzhan; “Sandık başında görevli olan partililerimize sandık eğitimi verdik. Her sandıkta en az 2 görevli yanı sıra kat, bina, okul ve mahalle sorumlularımızla seçim günü için de hazırlıklarımız tamam. Sandık görevlisi arkadaşlarımızın ilgili sandığın sonucunu ilçe seçim kuruluna kayıt ettirmeleri ile görevleri sona erecek. Sandıklara sahip çıkmak ta seçim çalışması yapmak kadar önemli bir konu. Tüm yurttaşlarımızı 12 Haziran"da oy kullanmaya ve halkın iktidarını kurmaya katkı vermeye davet ediyorum.  İnanıyorum ki 13 Haziran sabahı Türkiye CHP iktidarı ile tanışacak. ” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894