• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Heyecan Tutkunları İEF’de Buluşacak

Heyecan Tutkunları İEF’de Buluşacak
İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

HEYECAN TUTKUNLARI İEF’DE BULUŞACAK

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Eğlence, ticaret, heyecan ve daha fazlasını aynı çatı altında buluşturacak olan Fuar’da, Folkart sponsorluğunda, dünyaca ünlü serbest stil motokros gösteri ekibi “FMX Blackliner” heyecan dolu anlar yaşatacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, 26 Ağustos – 4 Eylül 2016 tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleşecek. Konserlerden söyleşilere, tiyatro oyunlarından sinema gösterimlerine, sokak gösterilerinden sürpriz şovlara kadar pek çok etkinliğin gerçekleştirileceği, İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da yüz binlerce insanın buluşma noktası olacak.

Ana Sponsor Folkart’ın İzmir’e getireceği dünyaca ünlü serbest stil motokros gösteri ekibi FMX Blackliner; Lozan Kapısı girişi, Pakistan Pavyonu önüne kurulacak olan parkurda nefes kesen gösterileriyle izleyenleri büyüleyecek. Ekstrem sporlara özel, tecrübeli pilotlar tarafından 5 tonluk malzeme kullanılarak tasarlanmış muhteşem atlama - iniş rampaları ve 8 motor Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelecek. Dünyanın en iyi pilotları ve rampalarına sahip ekibi FMX Blackliner, Avrupa’nın en görkemli şovlarını Fuar sokaklarına taşıyacak.

Dünya çapında tanınmış ve dünya şampiyonalarında ödül almış pilotlar; Radek Bilek, Paul Manesse, Gilles Dejong, Julien Vanstippen, Yann Frederic Pierre Le Quellec, Daniel Lars Bodin, Martin Koren, Nick Franklin yerçekimine meydan okuyan akrobatik hareketleriyle İzmir’de unutulmaz gösterilere imza atacaklar.

FUAR’IN RİTMİNİ MOTOKROSLA YAKALAYIN!

Dünyanın en ünlü FMX gösteri ekiplerinden; FMX Blackliner fuar süresince devam edecek olan gösterileriyle fuar heyecanını her gün dinamik tutacak. 2003 - 2008 yılları arasında dünya genelinde yaptıkları gösterilerle büyük sıçrayış yakalamış olan ekip, Türkiye’de ilk gösterisini Folkart sponsorluğunda, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yapacak.Dünyanın dört bir yanında; iç ve dış mekanlarda, şehir merkezleri ve arenalarda yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyüleyen ekibin her yıl gerçekleştirdiği 30 şov, yaklaşık 200 bin seyirci tarafından izleniyor. Akrobasinin, adrenalinin ve kontrolün sınırlarını zorlayan pilotlar; backflip (ters takla), frontflip (öne takla), underflip (motorla birlikte takla) ve double Can Can gibi yapılması çok zor figürleri Fuar’da sergileyecekler. Tüm dünyada ses getiren, heyecan dolu motokros gösterisi 10 gün boyunca, Kültürpark’ta adrenalini yüksek şovlara imza atacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894