• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Hiçbir Yarışı Kaybetmedim

Hiçbir  Yarışı Kaybetmedim
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / AK Parti’nin İzmir milletvekili adayı, Avrupa ve Dünya Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonlar Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı, seçim çalışmalarını iddialı sürdürüyor.

AK Parti"nin İzmir 2. bölge milletvekili adayı, Avrupa ve Dünya Engelliler Vücut Geliştirme Şampiyonlar Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı: “Girdiğim hiçbir yarışı kaybetmedim”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ / AK Parti"nin İzmir milletvekili adayı, Avrupa ve Dünya Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonlar Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı, seçim çalışmalarını iddialı sürdürüyor. Seçim maratonundan arda kalan zamanlarında spor yapmaya çalışan Balıkçı, “Şimdiye kadar girdiğim hiçbir yarışı kaybetmedim. Siyasette kazanacağım ve Ankara"da milyonlarca engellinin sözcüsü olacağım.” diye konuşuyor. Balıkçı, hedefinin engellilerden sorumlu bakan olmak olduğunu vurguluyor.
World Fitness Federation (WBBF WFF) 2009"da Dünya Şampiyonlar Şampiyonu, 2010"da Avrupa Şampiyonlar Şampiyonu ve Kainat Şampiyonlar Şampiyonu olan Tolga Murat Balıkçı, geçen yıl da Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Dünya Gençler, Ustalar ve Tekerlekli Sandalye Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.
 İzmir'in Foça ilçesinde yaşayan engelli sporcu ve milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı, Tolga Murat Balıkçı (29), 13 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sol bacağını kaybetti. Diz altından kopan bacağına protez takılan Balıkçı, azmi sayesinde yaşama tutundu. Bedensel engeline takılmayan Balıkçı, vücut geliştirme sporunda dünyanın zirvesine çıkmayı başardı.
 Şampiyonlar şampiyonu engelli milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı, “Bugüne kadar girdiğim hiçbir yarışı kaybetmedim” diyerek siyasetteki iddiasını ortaya koyuyor. Balıkçı, AK Parti"de engelli milletvekili adayı olarak gördüğü ilgi ve desteğin tüm engelli camia tarafından yakından takip edildiğini ifade ediyor.
2002 yılına kadar iktidar olan siyasi partilerin engelleri görmezden geldiğinin altını çizen Balıkçı, AK Parti"nin hiçbir zaman engellileri göz ardı etmediğine dikkat çekiyor. Evde bakım maaşı uygulamasından bugün on binlerce engellinin faydalandığına dikkat çeken Balıkçı, “Özürlüler Kanunu bizlerin en büyük güvencesi. Bugün Türkiye'nin her yerinde rehabilitasyon merkezi açıldı. Bu merkezlerden binlerce engelli kardeşim faydalanmakta. 2023 hedefimiz, engellilerimizin sosyal dışlanmışlık duygusundan kurtulduğu bir Türkiye"dir.” diye konuşuyor.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894