• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 28 °C

Hızlı ve Öfkeli 8'in Biletleri Cinecity'de Ön Satışa Çıktı

Hızlı ve Öfkeli 8'in Biletleri Cinecity'de Ön Satışa Çıktı
Hızlı ve Öfkeli 8'in Biletleri Cinecity'de Ön Satışa Çıktı

Türkiye’deki ‘Yabancı Filmler Seyirci Rekoru’nu serinin yedinci filmiyle elinde bulunduran Hızlı ve Öfkeli, iki yıl aradan sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor.

 

Suçtan uzak bir hayat yaşamaya karar veren ekipte işler, Charlize Theron’un canlandırdığı gizemli kadın Chiper karakteriyle bir kez daha karışıyor. 13 Nisan’da vizyona girecek Hızlı ve Öfkeli 8’in biletleri, Cinecity Sinemaları’nda ve www.cinecity.com.tr’de ön satışa çıktı.

 

Hızlı ve Öfkeli, iki yıl aradan sonra serinin sekizinci filmiyle hayatımıza aksiyon katmaya geliyor! Aslında bugüne kadar sayısız suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiştir ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istemektedir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken, Brian ile Mia da emekli olmaya karar verir. Ancak gizemli bir kadın olan Chiper, Dom’u hedef almış durumdadır. Dom'u tekrar suça bulaşmaya ikna eden Chiper, onu sevdiği ve güvendiği insanlardan da ayıracaktır. Artık Dom'u durdurmanın tek yolu, ekibin geri kalanının peşlerine düşmesidir.

 

F. Gary Gray’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron,Dwayne Johnson,Jason Statham ve Michelle Rodriguez yer alıyor. 13 Nisan’da vizyona girecek filmin ön satışa çıkan biletleri, Cinecity Etiler, Olivium ve Kipa’nın yanı sıra www.cinecity.com.tr’den temin edilebiliyor.

 

Deniz Private Cinecity Etiler:

Hillside City Club, Alkent Sitesi, Etiler/ İstanbul

Tel: 0212 352 16 66

 

Deniz Cinecity Olivium:

Olivium Alışveriş Merkezi, Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212 546 96 96

 

Deniz Cinecity Kipa:

Kipa Alışveriş Merkezi, Çiğli / İzmir

Tel: 0232 386 58 88

 

Cinecity???

Alarko Turizm Grubu, Hillside Leisure altında faaliyetini sürdüren Cinecity Sinemaları, sinema kavramına yenilikçi bir anlayışla yaklaşmaktadır. Sinema sektöründeki trendlere yön veren bir işletmecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Cinecity Sinemaları, bünyesinde bulundurduğu tanınmış restoran ve kafeler ile bütünsel bir deneyim sunmaktadır. Cinecity Sinemaları, 1993 yılından bu yana Hillside Etiler’de 3, Zeytinburnu Olivium Outlet Center’da 6 ve İzmir Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi’nde 11 olmak üzere toplam 20 salonda hizmet vermektedir.

 

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894