• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Hugo Boss Mükemmel Markayi Tanimladi

Hugo Boss Mükemmel Markayi Tanimladi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Dünyanın önde gelen moda markalarından birisi olan Hugo Boss, bu yıl 10.sunu düzenlediği Operasyonel Mükemmellik Günü’nde yurt içi ve yurt dışından yüzl
HUGO BOSS MÜKEMMEL MARKAYI TANIMLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Dünyanın önde gelen moda markalarından birisi olan Hugo Boss, bu yıl 10.sunu düzenlediği Operasyonel Mükemmellik Günü’nde yurt içi ve yurt dışından yüzlerce misafirini ağırladı.
 
Moda devi Hugo Boss tarafından her sene yeni bir tema altında düzenlenen etkinliğe yurt içi ve yurt dışından lider markaların temsilcileri konuşmacı olarak katıldı. Bu sene “Mükemmel Markayı Yaratmak” teması altında gerçekleşen güne Hugo Boss’un yurt içi ve yurt dışı tedarikçileri, stratejik ortaklık yaptığı kurumlar ve akademi dünyasından 400’ü aşkın kişi katılım gösterdi. 
 
Hugo Boss İzmir Genel Müdürü Joachim Hensch, açılış konuşmasında 10. Yılını dolduran etkinliğin Hugo Boss İzmir için bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. Her sene farklı temalarla yüzlerce kişiyi çekebilmenin bir başarı olduğunu söyleyen Hensch, sözlerini şu şekilde sürdürdu: “ İnsanların farklı konularda bu kadar ilgili ve katılımcı olması çok güzel. Bu anlamlı organizasyonu her sene yeni şeyler katarak ve geliştirerek devam ettireceğiz.” Konuşmasında başarılı ve mükemmel bir markanın özelliklerine değinen Joachim Hensch, özellikle inovasyon ve değişen koşullara adapte olmanın önemine vurgu yaptı.  Hensch, “Başarılı bir markanın oluşturulması tutarlılık ve sürekli değişen pazarda değişime açık olmakla ilgilidir. Hugo Boss markası için de bu böyle. Bizim devamlı olarak değişen pazar koşullarına ve teknolojiye açık olmamamız mümkün değildir. Çünkü pazardaki marka tanınırlığı, başarının devam edeceğini hiç bir zaman garanti etmez. Başarılı ve mükemmel bir marka olmak, gelenekleri yıkmayı, değişime açık ve adapte olabilmeyi gerektirir. Hugo Boss bunu çok iyi başarmış bir markadır” şeklinde konuştu. 
 
Genel Müdür Joachim Hensch’in ardından kürsüye çıkan Alman reklam ajansı Bessis Pink Pony Advertisng’in kurucusu Lukas Bessis, mükemmel markanın yaratılması hakkında yaratıcı ve aydınlatıcı bir sunum gerçekleştirdi. Bessis, mükemmel bir markanın yaratılması sürecinin iletişimi mükemmelleştirmeden geçtiğinin altını çizdi. Marka ile insan arasındaki bağın kuvvetlendirilerek insanları markaya dahil etmenin ve kültürel diyalogda var olmanın önemini ifade etti. Bessis, “Artık marka için pazarlama yapmak yerine insanlar için pazarlama yapmak ilkesi benimsenmeli. İnsanların hayatını iyileştiren daha fazla hizmet sunulmalı” dedi. 
 
Operasyonel Mükemmellik Günü kapsamında devam eden oturumlarda Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Işıl Evlioğlu,  Bonus Kart markasının yolculuğunu dinleyicilere aktardı. Mercedes-Benz Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan ise Mercedes markasının yaklaşım, hedefleri ve karakteri hakkında aydınlatıcı bir sunum yaptı. Konuşmacılar arasında yer alan Swarowski Türkiye ve Ukrayna müdürü Sencer Deren’in, markalarının pazar konumunu anlatan sunumunun ardından, Vodafone Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Ebru Özgüç söz aldı. Özgüç, Vodafone İş Ortağım markasının yaratım sürecini ve dijital dönüşümü sağlama konusunda dünyaya örnek teşkil eden projenin öyküsünü paylaştı. “Mükemmel Markayı Yaratmak” temasına ek olarak inovasyonun önemi de konuşmaların temel unsuru olarak öne çıktı. Bu alanda da Facebook Hamburg Ofisi Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Sorumlusu Stefan Edl, sosyal medyanın marka yaratma sürecindeki etkisine değindi.
Oturumların arasında söz alan Lüks Marka Yönetimi Danışmanı Özlem Güsar ve Marka Yönetim Danışmanı Rüzgar Mira Okan ise markaların ve bireylerin mükemmellik algısına yönelik ilgi çekici konuşmalar gerçekleştirdiler. Konuşmacılara sunumlarının ardından teşekkür plaketi sunuldu.
 
Operasyonel Mükemmellik Günü kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en iyi tedarikçileri ödüllendirildi. Hugo Boss tarafından yapılan değerlendirmede yılın en iyi tedarikçileri seçilen HPA Teknoloji, Özseçkin Turizm ve Bilgitürk Bilgisayar firmalarına ödüllerini sırası ile Genel Müdür Yardımcıları Nurgül Şahin Bengi, Arif Kaya ve Genel Müdür Joachim Hensch verdi. Operasyonel Mükemmellik Günü ödül töreninin arkasından davetlilerin katıldığı bir kokteyl ile son buldu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894