• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

IBM VM İşletim Sistemleri

IBM VM İşletim Sistemleri
“Kontrol, Yönetim ve Güvenlik” vizyonuyla kurumsal BT yönetiminde dünyanın önde gelen yönetim yazılımları şirketlerinden biri olan CA, güvenlik, depolama ve sistem yönetimi ürün gruplarında IBM’in yeni işletim sistemi z/VM V5.3 için 

CA, “IBM VM İŞLETİM SİSTEMLERİ” İÇİN ANINDA DESTEK REKORUNU ELİNDEN BIRAKMIYOR

 “Kontrol, Yönetim ve Güvenlik” vizyonuyla kurumsal BT yönetiminde dünyanın önde gelen yönetim yazılımları şirketlerinden biri olan CA, güvenlik, depolama ve sistem yönetimi ürün gruplarında IBM’in yeni işletim sistemi z/VM V5.3 için “İlk Gün Anında Destek Hizmeti”ni kullanıcılarının hizmetine sundu. CA bu hizmetiyle VM işletim sisteminin her yeni sürümü için sunduğu anında destek rekorunu da sürdürmüş oldu.

CA’in sunmuş olduğu İlk Gün Anında Destek Hizmeti, CA müşterileri ve ortaklarının yeni platformun özelliklerine adaptasyonunu ve yeni özelliklerden en hızlı şekilde yararlanabilmelerini sağlıyor.

IBM’in z/VM V5.3 işletim sistemi, tek hipervizörde çok sayıda sanal görüntü barındırabilmesinin yanı sıra, bir bilgisayarın birçok bilgisayar gibi görünmesini sağlayan sanallaştırma teknolojisi de sahip. z/VM V5.3, bu özelliği ile kuruluşların BT altyapılarını birleştirip daha da optimize edebilmelerini sağlıyor.

CA Başkan Yardımcısı Mark Combs, CA’nin sunmuş olduğu İlk Gün Anında Destek Hizmeti ile ilgili olarak şunları söyledi: “IBM’in z/VM V5.3 işletim sistemi günümüzün BT kuruluşlarına eşsiz bir esneklik, ölçeklenebilirlik, güvenilirlik ve uygun maliyet sunmaktadır.Sınıfının en iyisi olan bu platform için sunduğumuz İlk Gün Anında Destek Hizmeti’yle, müşterilerimize sisyemin bütün avantajlarından yararlanmaları için ihtiyaç duyabilecekleri tüm araçları sağlıyor olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.”

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894