• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

İbrahim Etem Yorulmaz Gemisander'de

İbrahim Etem Yorulmaz Gemisander'de
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dünyanın iki gemi sökümünden biri olan ve bölge için ekonomik bir öneme sahip olan Aliağa Gemi sökümünü ziyaret etti.

İBRAHİM ETEM YORULMAZ GEMİSANDER'DE

İBRAHİM ETEM YORULMAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dünyanın iki gemi sökümünden biri olan ve bölge için ekonomik bir öneme sahip olan Aliağa Gemi sökümünü ziyaret etti. AK Parti'nin Aliağa Adayı İbrahim Etem YORULMAZ, gemi sökümünü ziyareti esnasında gemi sökümü çalışanlarıyla birlikte tesis yemekhanesinde öğle yemeği yedi. Bu esnada çalışanlarla bol bol sohbet eden YORULMAZ'a gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı. Aliağa’ya hizmet konusunda çalışanların fikirlerine başvuran YORULMAZ,” Aliağa’ya ne yapılması gerekiyorsa, ihtiyaç neyse bunların en ince detayına kadar tespitini yapıyoruz. Gemi Sökümü’nde çalışan kardeşlerimiz, ağabeylerimizden de bu nokta da fikirlerini aldık, gemi sökümü ile alakalı sorunları konuştuk.  Gemi sökümü çalışanlarımıza ziyaretimden dolayı gösterdikleri saygıdan, sevgiden ve sıcak muhabbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“ Biz hizmet için buradayız.”

Gemi sökümü ziyaretinden önce ilçe binasında Aliağa ilçe başkanı Yaşar AKBULUT’un düzenlediği sabah kahvaltısında AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya gelen İbrahim Etem YORULMAZ, “ Biliyorum ki tüm aday adaylarımız birbirinden kıymetli. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım. Biz küsmeden, kırmadan, kırılmadan bir arada durarak Aliağa’mıza en iyi şekilde, en doğru şekilde nasıl hizmet ederiz bunun derdindeyiz. Biz hizmet etmek için buradayız. Aliağa’ya hizmet edeceğimiz günler bizim için en güzel günler, en mutlu olacağımız günler olacak.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894