• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İzmir 20 °C

İbrahim Etem Yorulmaz,Aliağa Bisikleti Sevdi

İbrahim Etem Yorulmaz,Aliağa Bisikleti Sevdi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İbrahim Etem Yorulmaz: -”Bisiklet, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevrenin simgesi. Dünyada medeni ülkelerde bisiklet kullanımı hızla artıyor. Gazetelerde de yer aldı. İtalya’da hükümeti kurmakla görevlendirilen ve Avrupa’nın en g

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ’IN

BİSİKLETLİ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İbrahim Etem Yorulmaz: -”Bisiklet, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevrenin simgesi. Dünyada medeni ülkelerde bisiklet kullanımı hızla artıyor. Gazetelerde de yer aldı. İtalya’da hükümeti kurmakla görevlendirilen ve Avrupa’nın en genç Başbakanı olacak Floransa Belediye Başkanı Matteo Renzi de bisiklet kullanıyor”


İbrahim Etem Yorulmazdan Çevreci Seçim Startı paylaşan: egeplay

-“Ben de Aliağa’da, 7’den 77’ye herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın, Aliağa’ya bisiklet yolları yapılması direktifini de emir kabul ederek, öncelikli projelerimiz arasında yer verdik”

Aliağa’da seçim çalışmalarını insana ve çevreye verdiği önemi göstermek üzere yaklaşık 200 bisiklet severin katılımıyla düzenlediği bisiklet turu ile başlatan AK Parti adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ın etkinliği ilçede büyük ilgi gördü.

İbrahim Etem Yorulmaz, geçtiğimiz Cumartesi günü Fevzi Paşa Caddesi üzerinde yaklaşık 200 bisiklet sever ile buluştuktan sonra konvoyun en önünde yer alarak bisikletle Aliağa’yı gezmişti. 

Bisikletin, sağlıklı bir yaşam ve temiz bir çevrenin simgesi olduğuna dikkat çeken İbrahim Etem Yorulmaz, Yenişakran Belediye Başkanlığı sürecinde hemen hemen her sabah aksatmadan bisiklete binmeyi adet haline getirdiğini, belediyeye giderken bisiklet kullandığını hatırlattı.

İtalya’ya da Bisiklete Binen Başbakan Geliyor

Yorulmaz, “Dünyada medeni ülkelerde bisiklet kullanımı hızla artıyor. Gazetelerde de yer aldı. İtalya’da hükümeti kurmakla görevlendirilen ve Avrupa’nın en genç Başbakanı olacak Floransa Belediye Başkanı Matteo Renzi de bisiklet kullanıyor” diye konuştu.

Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için bu alışkanlığın 7’den 77’ye Aliağalılar arasında da yaygınlaşmasını arzu ettiğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, “Bizim belediyecilik anlayışımızın odağında her zaman insanımız var. Biz insanımızı seviyoruz. İnsanlarımızın mutlu, güler yüzlü ve sağlıklı olmalarını istiyoruz.  Belediyecilik sadece alt yapı ve üst yapı sorunları ile uğraşmak değil bunların yanı sıra sosyal hayatı da renklendirmek gerekiyor. Daha sosyal ve sağlıklı bir yaşam, daha temiz bir çevre için herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyorum” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da, “Bisiklet yollarını da Aliağa’nın içinde mutlaka yapacaksın” şeklinde direktif verdiğini hatırlatan İbrahim Etem Yorulmaz, “Sayın bakanımızın bu direktifini emir kabul ederek, bu konuyu da öncelikli projelerimiz arasına dahil ediyoruz” diye konuştu.

Gençlerin Gözlerindeki Işıltıyı Görmek Beni Çok Mutlu Ediyor”

Etkinliğin planlama aşamasında bazı gençlerin de tura katılmak istediklerini ancak bisikletleri olmadığını belirtmeleri üzerine bisiklet temin ettiklerini anlatan İbrahim Etem Yorulmaz, şunları söyledi:

“Bizimle tura katılan arkadaşlarımızın emekleri karşılığı olarak kullandıkları bisikletleri kendilerine armağan ettim. Gençlerin o an gözlerindeki ışıltıyı, memnuniyeti görmek beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz. İşte her şeyden önemlisi bu… İnsanlarımızın mutluluğu… Zaten benim öncelikli hedefim, yetkiyi aldığımız andan itibaren insanlarımızın mutluluğu, sağlığı ve refahı için çalışmak olacak.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894