• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İzmir 15 °C

İKÇÜ Tıp Fakültesi Pediatri Öğretim Üyelerinin Büyük Başarısı

İKÇÜ Tıp Fakültesi Pediatri Öğretim Üyelerinin Büyük Başarısı
Türkiye’nin ve İzmir'in en büyük hastanelerinden biri olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Türkiye’nin ve İzmir'in en büyük hastanelerinden biri olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ)  Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akademik çalışmalarda bulunan  tıp doktorları için  14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle iki kategoride verdiği bilimsel ödüller sahiplerini buldu.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Bu yıl ilk kez verilen SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bilim Ödülleri’nde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Bumin Dündar, 160'a yakın akademik personelin çalıştığı hastanede, en yüksek h indeksi ve atıf sayısı dalında birincilik ödülü aldı.

DAĞITILAN SEKİZ ÖDÜLÜN 5’İNİ İKÇÜ TIP FAKÜLTESİ PEDİATRİ KLİNİĞİ ÖĞRETİM ÜYELERİ ALDI.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Bumin Dündar, en yüksek h indeksi ve atıf sayısı dalında birincilik ödülü aldı. Yine İKÇÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan öğretim üyeleri Prof. Dr. Nihal Olgaç Dündar ve Doç. Dr. Gönül Çatlı da, 2018 yılında  impakt faktörü en yüksek dergide yayın ve yayın sayısı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

En yüksek h indeksi ve atıf sayısı dalında da İKÇÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yekta Öncel ile Doç. Dr. Gönül Çatlı otuz üçüncülük ödüllerini paylaştı.

Ödüller, yoğun bir katılımla hastane konferans salonunda gerçekleşen törenle Başhekim Doç.Dr.Mustafa Emiroglu tarafından takdim edildi.  /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894