• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 25 °C

İlk Şiir Kitabı Hayal Et İle İzmir Kitap Fuarı’nda

İlk Şiir Kitabı Hayal Et İle  İzmir Kitap Fuarı’nda
ORÇUN OĞLAKCIOĞLU İLK ŞİİR KİTABI HAYAL ET İLE İZMİR KİTAP FUARI’NDA

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş adamı Orçun Oğlakcıoğlu, hayata dair umut aşılamak amacıyla yazdığı ilk şiir kitabı Hayal Et’i, 23 Nisan Pazar günü İzmir Kitap Fuar’ında 2. Salon 601 numaralı stantta imzalayacak. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’ne (ÇABA) bağışlanacak.  

İş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayallerini özgür bırakmak ve hayata dair umut aşılamak amacıyla kaleme aldığı ilk şiir kitabı Hayal Et, 22.si gerçekleşecek İzmir Kitap Fuar’ında şiir meraklılarıyla buluşacak. 

Orçun Oğlakcıoğlu, 23 Nisan Pazar günü, 14.00-16.00 saatleri arasında kitabının sergilendiği 2. Salon 601 numaralı stantta kitabını imzalayacak, kitabı hakkındaki soruları yanıtlayacak.  

Oğlakcıoğlu, kitabında yer alan şiirlerde, aşka ve sevgiye dair kelimeleri ardı sıra dizelerken, aşkın her halini mısralarla resmediyor. Şiirlerinin basit ve anlaşılır ama kelimelerin oyun oynadığı bir bahçe olmasına özen gösteren Oğlakcıoğlu, bazen sokaklarında kaybolurken, bazen bir martının kanadında hayal kurabilmenin güzelliğini yansıtmayı hedefliyor. 

Oğlakcıoğlu’nun ilk şiir kitabının satışından elde edilecek tüm gelir, ülkemizin her bölgesine ve sorununa çözüm getirmek amacıyla kurulan ve eğitimde fırsat eşitliği için çalışarak çocuklarımıza bir umut olmayı amaçlayan Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’ne (ÇABA) bağışlanacak. 

Martı Yayınları tarafından yayımlanan Hayal Et şiir kitabı, D&R, Remzi, İnkılâp mağaza zincirlerinde, diğer tüm kitapçılarda ve internet kitap satış sitelerinde satışa sunuluyor. 

Sosyal medya paylaşımlarınız için #cabaicinhayalet etiketini kullanmanız ricasıyla.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894