• BIST 9792.13
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

İzeltaş, Eğitimin Yaninda

İzeltaş, Eğitimin Yaninda
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye’nin ilk el aletleri üreticisi olan İzeltaş, Avrupa Birliği destekli mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılmasına yönelik eğitim programınd
İZELTAŞ, MESLEKI EĞITIMIN YANINDA
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Türkiye’nin ilk el aletleri üreticisi olan İzeltaş, Avrupa Birliği destekli mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılmasına yönelik eğitim programında proje ortağı olma gururunu taşıdı.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı Gaz Yakıcı Cihazların Teknik Eğitimi (Technical Training on Gas Burning Devices) projesi kapsamında İzeltaş, proje ortağı oldu.
 
Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinin hazırlamış olduğu proje kapsamında belirlenen mesleki ve teknik okullarda görev yapan yaklaşık 200 teknik öğretmene yönelik İZELTAŞ Işıkkent Üretim Tesisleri’nde “Gaz yakıcı cihaz sistemlerinde kullanılan el ve ölçüm aletleri ” konusunda teknik gezi ve eğitim düzenlendi. Teknik gezide el aletlerinin imalatı konusunda genel bilgilendirme yapıldı. Bunun yanında proje dâhilinde tüm katılan öğretmenlere el aletlerinin doğru ve etkin kullanımı ve iş kazalarını önlemek adına el aleti kullanırken dikkat edilecek hususlar konusunda eğitimler verildi. 
 
Projeye katkılarından dolayı İzeltaş’a teşekkür eden Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Kubilay Türk, İzeltaş’ın bir sanayi kuruluşu olarak eğitimin her zaman yanında ve kendilerinin en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirtti. Kubilay Türk, son olarak yapmış oldukları ve Avrupa Birliği tarafından destelenen bu büyük projeye katkılarından ve desteklerinden ötürü İzeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ a bir teşekkür plaketi sundu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894