• BIST 9548.09
  • Altın 2491.946
  • Dolar 32.5005
  • Euro 34.5819
  • İzmir 26 °C

İzmir Amerikan Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu

İzmir Amerikan Koleji’nde Mezuniyet Coşkusu
Özel İzmir Amerikan Koleji’nin son sınıf öğrencileri okulda düzenlenen törenle yeni bir geleceğe uğurlandı. 144 öğrencinin diploma aldığı tören duygulu anlara sahne oldu.

İZMİR AMERİKAN KOLEJİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Özel İzmir Amerikan Koleji’nin son sınıf öğrencileri okulda düzenlenen törenle yeni bir geleceğe uğurlandı. 144 öğrencinin diploma aldığı tören duygulu anlara sahne oldu.

Özel İzmir Amerikan Koleji Başdanışmanı Tim Huttemann ve Okul Müdürü Didem Erpulat, yaptıkları konuşmalarda, İzmir Amerikan Koleji’nin, öğrencilerine birçok vasıf kattığını, genç mezunlarını da buradan edindikleri birikim ve eğitimle başarılı bir geleceğe uğurladıklarını söyledi. Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Üyesi Candan Çilingiroğlu da gençlere seslenerek kendilerinin artık büyük ve köklü ACI mezunları camiasının birer ferdi olduklarını ifade etti ve onları ileride okullarında ve vakfın yönetim kademelerinde görmeyi istediklerini belirtti.

Konuk konuşmacı olarak geceye katılan, İzmir Amerikan Koleji 2002 mezunu, Ekonomi ve Dış Politika Araştırma Merkezi (EDAM) Yönetim Kurulu üyesi, ekonomist ve girişimci Can Selçuki kendi hayat tecrübelerinden yola çıkarak mezunlara tavsiyelerde bulundu. Başarıya ulaşma yolunda karşılarına birçok engel çıkabileceğini, hayatlarında kırılma noktaları olacağını ama tüm bu güçlüklerden asla yılmamaları gerektiğini, çünkü ACI’dan bunun için gerekli olan değer ve becerilerle mezun olduklarını söyledi.

İzleyicilere 2018 mezunları adına seslenen Özgenur Çevik ve Ayşe Akbeniz de duygularını arkadaşları ve davetlilerle paylaştı. Tören, okulu ilk beş sırada bitiren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Okulu birincilikle bitiren Aslı Yücebilgin, Atatürk Ödülü’nün de sahibi oldu. Sonrasında başlayan diploma töreninin ardından mezunlar Atatürk ilkelerine bağlı kalacaklarına and içerek keplerini havaya fırlattılar. Tören sonrasında veliler ve öğrenciler okulun bahçesinde düzenlenen resepsiyona katıldı. Gece, mezuniyet pastasının kesilmesi ile sona erdi./EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894