• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İzmir 22 °C

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi’nden Aliağa’ya Ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi’nden Aliağa’ya Ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri fikir alışverişinde bulunmak ve kadınlar için yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Aliağa’da bir dizi ziyarette bulundu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri fikir alışverişinde bulunmak ve kadınlar için yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Aliağa’da bir dizi ziyarette bulundu.

Aliağa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan ile Kadın Meclisi Başkanı Berrin Argunhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret programında İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri Aliağa’yı yakından tanıma fırsatı buldu. 

Aliağa Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Ağapark ile Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı, Aliağa Kadınlar Lokali, Öğretmen Evi, Sanat Sokağı ve Zeytinli Park’ı gezen İzmirli kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Harun Selim Tosun ziyaretçileri yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. 

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’ya ziyarette bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi üyelerini makamında ağırladı. Başkan Serkan Acar, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette belediyenin kadınlar için gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi verdi.  Ziyaret sonunda Başkan Serkan Acar, Aliağa tarihini anlatan ‘Aliağa Kent Kitaplığı’ serisine ait özel kutusunda dörtlü set halinde bulunan kitapları hediye etti.

“ALİAĞA KADIN LOKALİ’Nİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERECEĞİZ”

Aliağa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aliağa Kadınlar Lokali’ni çok başarılı bulduğunu ve diğer ilçelere de örnek olarak sunacağını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kızbes Aydın, “Büyükşehir Belediyesi’nin kadın meclisi başkanı olduğumuz için bütün ilçelerdeki kadınlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. O anlamda ayırım gözetmeksizin her yıl bütün ilçe belediyelerini dolaşıyoruz. Belediyelerle bir diyalog kurarak toplumda cinsiyet eşitliği konusunda kadın yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına adım atıyor, belediyelerin yaptığı hizmetlerini öğreniyoruz. Örneğin Aliağa Kadınlar Lokali projesini çok başarılı buldum. Resmini çektim. Projelerini aldım. Diğer ilçelere gittiğimizde örnek olarak göstereceğiz. Aliağa Belediyesi bu projeyi mükemmel bir şekilde yapıyorsa siz neden yapmıyorsunuz diyeceğiz. Zaten bizim çalışma amacımız da bu. Hangi ilçede kadınlarla ilgili güzel bir çalışma yapmış ise o güzel çalışmayı da diğer belediyelerimize örnek olsun diye rapor edip teslim ediyoruz” dedi. 

Aliağa Kadın Meclisi Başkanı Berrin Argunhan ise İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni  Aliağa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Özellikle Aliağa’da kadın meclisi olarak İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bunlar hakkında konuştuk maddeler belirledik. Faydalı bir çalışma olduğuna inanıyorum.”  /EGE BASIN GRUBU

izmir-buyuksehir-belediyesi-kadin-meclisi’nden-aliaga’ya-ziyaret-(4).jpgizmir-buyuksehir-belediyesi-kadin-meclisi’nden-aliaga’ya-ziyaret-(10).jpg

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894