• BIST 9645.02
  • Altın 2414.538
  • Dolar 32.5801
  • Euro 34.8134
  • İzmir 23 °C

İzmir Büyükşehir Kara Kışa Hazır

İzmir Büyükşehir Kara Kışa Hazır
Görev alanı genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar nedeniyle yolların kapanmaması ve buzlanma yaşanmaması için 8 kar küreme ve tuz serim aracı, 10 greyder ve 4 loderle filosunu genişletti.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR KARA KIŞA HAZIR

Görev alanı genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar nedeniyle yolların kapanmaması ve buzlanma yaşanmaması için 8 kar küreme ve tuz serim aracı, 10 greyder ve 4 loderle filosunu genişletti. Araçlar Belkahve, Bergama ve Bayındır’da konuşlandırılırken, 5 bin ton da tuz alımı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, özellikle sınırlarına sonradan dahil olan yüksek rakımlı ilçeler için kış hazırlıklarını tamamladı. İzmirlilerin kar yağışı ve buzlanmadan etkilenmemesi amacıyla bir süredir çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni araç alımları yaptı. Kentin yüksek kesimlerindeki muhtemel yol kapanmaları için ekipler oluşturulurken,  filoya 8 kar küreme ve tuz serim aracı, 10 adet greyder ve 4 adet de loder dahil edildi.

Bornova Belkahve, Bergama Kuzey Şantiye ve Bayındır Güney Şantiye tesislerinde konuşlandırılan ekipler, özellikle köy yollarının kapanmaması ve buzlanma yaşanmaması için en hızlı şekilde müdahalede bulunacak. Daha önce ilçe belediyeleri ve İl Özel İdaresi tarafından yerine getirilen bu görevi üstlenen Büyükşehir Belediyesi, güçlendirdiği araç parkıyla karla mücadelesini artık daha etkin bir şekilde yapacak.

Yeni araçlar sahip olduğu özel donanım sayesinde tuz serpme mesafesini yolun genişliğine göre ayarlıyor, aynı zamanda malzemenin yol yüzeyine homojen bir şekilde dağılmasını sağlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni araçların yanı sıra, karla mücadele çalışmaları için de 5 bin ton tuz alımı yaparak kış hazırlıklarını tamamladı./ EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894