• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

İzmir Kuş Cenneti’nde Foto Safari Zamanı

İzmir Kuş Cenneti’nde Foto Safari Zamanı
Fotoğrafa gönül veren doğa dostları, İzmir Kuş Cenneti'nin “Foto Safari” yarışmasında buluşacak. 28 - 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak yarışma için son eser verme tarihi 7 Kasım olarak belirlendi.
İZMİR KUŞ CENNETİ’NDE FOTO SAFARİ ZAMANI

Fotoğrafa gönül veren doğa dostları, İzmir Kuş Cenneti'nin “Foto Safari” yarışmasında buluşacak. 28 - 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak yarışma için son eser verme tarihi 7 Kasım olarak belirlendi.

İzmir Kuş Cenneti'nin tanıtımı amacıyla bu yıl ikinci kez fotoğraf yarışması düzenleniyor. Yarışma, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği (İZKUŞ) işbirliği ile 28 - 30 Ekim 2016 tarihleri arasında organize edilecek.  “Kuşlar ve Memeli Hayvanlar” konulu fotoğraf yarışması için son eser verme tarihi 7 Kasım 2016 olarak belirlendi.

213.jpg

Son başvuru tarihi 26 Ekim olan “Foto Safari”ye katılacak yarışmacılar, http://www.izmirkuscenneti.gov.tr adresinden başvuru formu alabilirler ya da kargo, posta, e-mail, faks veya şahsen başvurabilirler. Yarışmacılar etkinliğe, yaka kartlarını alarak katılabilecekler. Yarışmanın kayıt masasında, adayların fotoğraf makinesinin tarih güncellemesi ile makinede kullanılacak tek bir bellek kartının sıfırlaması yapılacak. Kayıt işlemlerinden sonra, yarışma sırasında kullanılacak karta yapılacak ilk çekimin yarışmacı hangi gün katıldıysa o tarihte olması gerekiyor.

Yarışmacı Kuş Cenneti'ne, arzu ederse kendi aracı veya bisikleti ile ulaşabilecek. Ayrıca foto safarinin başlangıç günü olan 28 Ekim günü saat 07.30'da, Karşıyaka Vapur İskelesi önünden yarışmacılar için özel servis kaldırılacak. 28 - 29 Ekim tarihleri için de belirlenen saatlerde servis kaldırılacak. Özellikle şehir dışından katılacak yarışmacılar için, diledikleri taktirde çadır, karavan ve otomobil konaklaması için kamp yeri hazırlanacak. Yarışmada birinciye 3 bin 500 TL, ikinciye 2 bin 500, üçüncüye de bin 500 TL ödül verilecek. Ayrıca 5 adet mansiyon ile sergilemeye değer 28 adet eser de ödüllendirilecek. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894