• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

İzmir'de İşsizlik Azalacak

İzmir'de İşsizlik Azalacak
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Uğur Türkan, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan projelerin hayata geçmesiyle birlikte İzmir’de işsizliğin de önemli ölçüde azalacağını söyledi.

Uğur Türkan: Yatırımlarla İzmir"de işsizliği azaltacağız
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ /   AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Uğur Türkan, AK Parti"nin seçim beyannamesinde yer alan projelerin hayata geçmesiyle birlikte İzmir"de işsizliğin de önemli ölçüde azalacağını söyledi.
Karşıyaka Zübeyde Hanım mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Türkan ve Abdullah Tekbaş, vatandaşlara AK Parti"nin 8.5 yıllık iktidarı dönemindeki icraatları anlattı, destek istedi.
Temeli atılan Çandarlı Limanı ile Bayraklı"ya yapılacak olan bin 600 yataklı hastanenin yanı sıra özel teşebbüsün yapacağı yatırımların İzmir"de işsizlik sorununu büyük ölçüde azaltacağına dikkat çeken Türkan ve Tekbaş, Dursunbey Yassıören Köyü Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali"nde toplanan vatandaşlara da birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Bayraklı"daki ev toplantılarında vatandaşlara seslenen Tekbaş da, “Cumhuriyet kurulduğundan beri yapılan çalışmaların iki katını biz 8.5 yılda yaptık. Sağlık ve eğitim ile ilgili problemleri büyük ölçüde çözdük. Bunlar yeterlidir demiyoruz. Zaten ustalık dönemimizde de bu eksiklerimiz tamamlayacağız. Bu ülke için ne yapsak azdır. Siz desteğinizi eksik etmeyin yeter.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894