• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 28 °C

İzmir'den Dünyaya

İzmir'den Dünyaya
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / "İzmir'den dünyaya" sloganıyla yola çıkan Döner Şahane başkanları buluşturdu.
ŞAHANE BULUŞMA
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
"İzmir'den dünyaya" sloganıyla  yola çıkan Döner Şahane başkanları buluşturdu. 
 
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, İEOSB Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büfeciler ve Kantinciler Odası Başkanı Selahattin Arslan, Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk, eski Milletvekilleri Rifat Sait ve İlhan Kaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila başta olmak üzere başkanların çıkartma yaptığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.  
 
Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Akkaya, işadamları Turgay Ada, Oktay Ada, Medet Ankışan ve Ali Altıntaş'ın ortaklığında kurulan restoran zincirinin açılışında konuşan Zekeriya Mutlu, "Esnaf arkadaşlarımızın bir araya gelerek yarattıkları İzmir markası örnek bir model. Bu yatırım, İzmir lezzetini dünyaya tanıtma atağıdır. Esnaf teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.
 
Bornova ve Kuşadası'nın ardından Pasaport'ta üçüncü şubelerini açtıklarını belirten şirket ortaklarından Turgay Ada, "Hedefimiz İzmir tatlarını dünyaya tanıtmak. 2016 yılında İzmir ilçeleriyle birlikte İstanbul ve Ankara'da toplam 20 şubeye ulaşmak istiyoruz. İzmir köftenin yanısıra Kosova köftesi için özel ustalar getirdik. Lezzetlerimizin fark yaratacağına inanıyoruz" diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894