• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İzmir 17 °C

İzmir’i Germeyin

İzmir’i Germeyin
Son dönemde sosyal medya kullanıcıları ve bölgesel basın tarafından sert eleştirilere maruz kalan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, suskunluğunu en sonunda bozdu.

İZMİR’İ GERMEYİN

Son dönemde sosyal medya kullanıcıları ve bölgesel basın tarafından sert eleştirilere maruz kalan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, suskunluğunu en sonunda bozdu.

SANKİ YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ…

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilere yanıt veren Başkan Kocaoğlu,  "İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 12 yıllık süreçte kim ne derse desin, kim nasıl bir propaganda gerçekleştirirse gerçekleştirsin adalet ve dürüstlükten ayrılmadan hep beraber belediyenin, kamunun, İzmirli'nin parasını, kendi paramızdan kat ve kat fazla koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel seçimlere 3 seneye yakın süre var. Ama sizler de basını sosyal medyayı izlediğinizde, sanki yarın seçim olacakmış gibi bir propaganda ve yıpratma kampanyasının sürdüğünü görüyorsunuz. Biz hep beraber bunların hiçbirisinden etkilenmeyeceğiz. Doğru bildiğimiz doğru olduğumuza inandığımız, aklı ve bilimi rehber alarak gerçekleştirdiğimiz projeleri tavizsiz uygulayacağız” diyerek, muhaliflere mesaj yolladı.

 O BİZE TANRI’NIN LÜTFU

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun bu açıklamaları İzmir kamuoyunda destek buldu. Sosyal medya üzerinden Kocaoğlu’na destek veren İzmirli vatandaşlar, “İzmir Aziz’dir, Aziz Kalacak” sloganını yineledi. Aziz Kocaoğlu’nu İzmir’in gelmiş geçmiş en başarılı belediye başkanı olarak niteleyen İzmirli vatandaşlar, Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’e Tanrı’nın bir lütfu olduğunu savundular. Kocaoğlu’nun incir çekirdeğini doldurmayacak konular üzerinden eleştirildiğine dikkat çeken İzmirli vatandaşlar, bir bardak suda fırtına çıkarmaya çalışanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını dile getirdi. Aziz Kocaoğlu’na Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bile daha çok güvendiklerini vurgulayan İzmirli vatandaşlar, İzmir’de Aziz Kocaoğlu önderliğinde başlattıkları özgürlük, demokrasi, bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesini yine Kocaoğlu önderliğinde tüm ülkeye yaymak istediklerinin altını çizdi.

MUHALEFETİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI MI DESTEKLİYOR?

Aziz Kocaoğlu’nun işaret ettiği bir kısım medyanın ve internet trollerinin kim ya da kimler olduğundan daha çok,  kim tarafından desteklendiği kamuoyunda merak konusu oldu. İzmir’in çok sevilen tek belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’nun koltuğuna göz diken bazı İlçe Belediye Başkanları’nın muhalefeti el altından desteklediği, maddi yardımda bulunduğu, hatta bazı bilgi ve belgeleri ulaştırdığı iddiaları, “Yok artık daha neler” dedirtti.

İZMİR MEDYASI İKİ ARADA BİR DEREDE Mİ KALIYOR?

Reklam konusunda ayrım yapmaksızın hiçbir zaman desteğini medyadan esirgemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun basını işaret ederek yaptığı sitemkâr açıklamaları, İzmir’de yayın hayatını belediyelerden aldığı destekle sürdüren ve bu sayede ayakta durabilen bazı basın yayın organlarını ve yakınlarını belediyelerde istihdam ettirilen gazetecileri telaşa düşürdü. Gazetecilik mesleği ile Aziz Kocaoğlu sevgisi ya da vicdanı ile cüzdanı arasında kararsız kalanlar ise çaresiz bir şekilde ne yapacağını düşünmeye başladı. Destek verildiği halde aleyhte haber yapmanın caiz olup olmadığı ise bir başka tartışma konusu oldu.

 İZMİR’DEKİ TEK ADAMA YAPILANI TASVİP ETMİYORUZ.!

Objektif yayın anlayışına güvenen ve gazetecilik ilkelerine riayet ettiği konusunda hiçbir şüphe taşımayan Yeni Vizyon Gazetesi olarak, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun tepkisini üzerimize alınmadığımız gibi,  İzmir’deki tek adama yapılan haksız muhalefeti tasvip etmediğimizi buraya not düşüyoruz.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894