• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

İzmir’i Kandil Dağına Benzetti

İzmir’i Kandil Dağına Benzetti
Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ilk çıkış noktası olan İzmir’i Kandil dağına benzetti.

İZMİR’İ KANDİL DAĞINA BENZETTİ
 
Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ilk çıkış noktası olan İzmir’i Kandil dağına benzetti.
 
Terör örgütü PKK'nın üssü olarak bilinen Kandil dağını İzmir ile özdeşleştiren Kütahyalı, “PKK terör örgütü için Kandil ne kadar önemliyse Fethullahçı terör örgütü için de İzmir o kadar önemlidir” ifadesini kullandı.
 
FETÖ’nün finansal yapılanması açısından İzmir’in çok önemli bir şehir olduğunu işaret eden Kütahyalı, Kandil'in kalbine girmeden Fethullahçı terör örgütünün  çökertilemeyeceğini savundu.  
 
Kendisinin de İzmirli olduğunu hatırlatarak gerçeği yakından bildiğini aktaran Kütahyalı,  FETÖ’nün Türkiye'deki gerçek merkezinin İzmir olduğunu vurguladı.
 
FETÖ ile mücadele konusunda en yürekli ve en donanımlı adamların İzmir'e atandığını belirterek,  İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Başsavcı Vekili Okan Bato’nun kelle koltukta bir mücadele verdiğini aktaran Kütahyalı, bu cesur ekibin FETÖ'nün Kandil Dağı'na tam göbeğinden girmiş durumda olduğunu müjdeledi.
 
Rasim Ozan Kütahyalı’nın  09 Ağustos  Salı günü Sabah Gazetesi’nde ‘FETÖ’nün Kandil Dağı’ başlığı altında kaleme aldığı köşe yazısına ulaşmak için linki tıklayınız:  http://www.sabah.com.tr/yazarlar/kutahyali/2016/08/09/fetonun-kandil-dagi

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894