• BIST 9756.41
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

İzmirliler yılbaşı tatili için Bangkok'u tercih etti.

İzmirliler yılbaşı tatili için Bangkok'u tercih etti.
YILBAŞI TATİLİ İÇİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜLKE İTALYA OLDU.

Dünyanın önde gelen seyahat ve konaklama ürünü tedarikçilerinden MetGlobal şirketler grubunun, global seyahat sektörü profesyonellerine teknoloji ve rezervasyon çözümleri sunan markası HotelsPro, yılbaşı tatili için Türk seyahatçilerin tercih ettikleri ülke ve şehirleri açıkladı.

YILBAŞI TATİLİNİN GÖZDE ÜLKESİ İTALYA

Türk tatilcilerin yılbaşı tatili için bu yıl tercih ettikleri ülkeler sıralamasında birinciliği %13’lük oranla İtalya elde etti. Almanya %10’luk tercih oranıyla yılbaşı tatili için en çok rağbet gören ikinci ülke olurken, Almanya’yı %7’lik oranla Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa izledi.

PARİS EN ÇOK TERCİH EDİLEN ŞEHİR OLDU

Türklerin yılbaşı tatili için tercih ettiği yurtdışı şehirleri listesinde ise ilk sırayı Fransa’nın başkenti Paris aldı. Paris’i sırasıyla Roma, Amsterdam, Londra ve Prag izledi.

ANKARA VE BURSALILAR PARİS’İ, İZMİRLİLER BANGKOK'U TERCİH ETTİ

Türkiye genelinde yılbaşı tatili için rağbet gören yurtdışı şehirleri arasında Paris, Ankara ve Bursalı seyahat severlerin öncelikli tercihi oldu. İstanbullu seyahat severlerin yılbaşı tatili için tercihi İtalya’nın başkenti Roma olurken, İzmirliler ise Tayland’ın başkenti Bangkok’u tercih etti.

HOTELSPRO HAKKINDA

Global pazarda turizm endüstrinin güçlü oyuncularından biri olan HotelsPro, müşterilerinin en özel talepleri için, 205’ten fazla ülkede 342.000’den fazla otel ile cazip seçenekler sunuyor. Dünya çapındaki otel envanterini sürekli genişletmeyi hedefleyen HotelsPro’nun 40’tan fazla ülkede yerel ofisi bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894