• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İzmir 15 °C

Kadere Tutsak 29 Nisan'da Sinemalarda

Kadere Tutsak 29 Nisan'da Sinemalarda
Ege Haberleri / Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Yapımcılığını ‘REC Star Film’in üstlendiği, Aksiyon, Dram türünde ki; ‘Kadere Tutsak’ adlı sinema filmi, 29
KADERE TUTSAK - 29 NİSAN'DA SİNEMALARDA
 
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi
 
Yapımcılığını ‘REC Star Film’in üstlendiği, Aksiyon, Dram türünde ki;  ‘Kadere Tutsak’ adlı sinema filmi,  29 Nisan’da vizyona girmeye hazırlanıyor.
 
Erdoğan Koç’un yönettiği ve senaryosunu yine kendisinin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Murat Ünaloğlu, Ateş Kantaroğlu, Ümit Sağlam, Şakir Aydın, Hüseyin Yaşar, Gökhan Karaarduç ve Mustafa Sarı.
 
Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan ve şimdiden sinemaseverler tarafından merakla beklenen ‘Kadere Tutsak’ adlı filmin konusu özetle şöyle gelişiyor:  “Annesini doğumunda kaybeden Kenan, on yaşındayken de tanımadığı kişiler tarafından babasının öldürülmesine tanık olmuştur. Kimsesizliğin onu sokaklara savurması ile hayatın girdabında tek başına kalmıştır. Çocukluk dönemini sokaklarda geçiren Kenan, yine aynı dönemlerde tanıştığı ve onu yalnız bırakmayacak iki arkadaşı ile beraber yaşamına devam eder. Gençlik yaşlarına geldiğinde ona ulaşan eski bir aile dostu Kenan ve arkadaşlarının kaderini tamamen değiştirecektir. Kendisini acımasız ve kirli bir dünyanın içerisinde bulan Kenan, girdiği bu karanlık hayattan aydınlığa ulaşmaya çalışacaktır.”
 
“Yaşam ve Ölüm döngüsünün çarkları her zaman düzeninde işlemez…” sloganıyla yola çıkan ve bu deyimi beyaz perdeye yansıtarak irdeleyen filmin sinema dünyasında büyük ses getirmesi bekleniyor.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894