• BIST 9524.59
  • Altın 2489.694
  • Dolar 32.4917
  • Euro 34.7623
  • İzmir 23 °C

Kadın Kollarında Devir Teslim

Kadın Kollarında Devir Teslim
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /MHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Meral Yetiş İlçe yönetiminde görev aldığından dolayı, parti ilçe binasında düzenlenen törende görevini Nurten Yaşar’a devir etti.

MHP’DE DEVİR TESLİM

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /MHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Meral Yetiş İlçe yönetiminde görev aldığından dolayı, parti ilçe binasında düzenlenen törende görevini Nurten Yaşar’a devir etti.


Aliağa MHP'de Kadın Kollarında Devir teslim ile egeplay

MHP Aliağa İlçe binasında partililerin katıldığı törende konuşan Başkan Abdürrehim Aydemir kadın kolları başkanı olarak yaklaşık dört yıldır başarılı çalışmalar yapan Meral Yetiş’e teşekkür ederek, başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Kadın kolları başkanlığına başladığı günden bu güne desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir’e ve yönetim kuruluna teşekkür eden Meral Yetiş siyasette kadının çok önemli bir yeri olduğunu belirterek “Kadının girmediği hiçbir iş yok. Siyasette bu işlerden birisi. Yeni kadın kolları başkanına ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olacağız. Hep beraber yerel seçimlerde MHP bayrağını belediyeye dikmekte kararlıyız” dedi.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir  yeni kadın kolları başkanı Nurten Yaşar’a görevinde başarılar dileyerek, kadın kolları başkanı olduğuna dair belgeyi teslim etti.

KARARLILIĞIMIZ ÇALIŞMALARA HIZ KAZANDIRACAK

Kadın kolları başkanlık görevini MHP temel ilke ve amaçlarına bağlı kalarak en iyi şekilde yerine getireceklerini belirten yeni başkan Nurten Yaşar “Azmimiz ve yüksek kararlılığımız davamıza sıkı sıkıya bağlı, sağlam, manevi inanç ve yüksek ahlaka sahip katılım ve destekle şekil bulacak,  bu da Allah’ın izniyle çalışmalarımıza daha da hız kazanacaktır” dedi.

CEHALET VE YALAN DORUĞA ÇIKTI

Yaşanan bu günlerde cehaletin ve yalanın doruğa çıktığını ifade eden Yaşar “Türklüğü inkar edenlerin çokluğu, Türk Milletinin birliğine ve bütünlüğüne yapılan saldırılar karşısında, bizler doğru kararlar, doğru tavırlar ve isabetli adımlar ile milliyetçi hareket camiasını başarıya hızla yaklaşacaktır” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKETE GÖNÜL VERENLERİ BEKLİYORUZ

Türk – İslam ülküsünü yüreğinde taşıyan Milliyetçi Hareket camiasına gönül veren kadınların yanlarında olacağını söyleyen Yaşar “Milliyetçi Türk kadınları devletinin aydınlık geleceği, çocuklarımızın mutlu ve refah bir yaşam sürmesi için her türlü mücadele ve faaliyetlerde bizim birlikte elini taşın altına koymaktan korkmaz ve kaçmaz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894