• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İzmir 25 °C

Kale Kilit 10. Kez İhracatın Yıldızı Oldu

Kale Kilit 10. Kez İhracatın Yıldızı Oldu
Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde 10. kez zirveye oturdu

KALE KİLİT 10. KEZ İHRACATIN YILDIZI OLDU

Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde 10. kez zirveye oturdu. Kale Kilit, bu yıl da “Metal Eşya” kategorisinde şampiyon olarak, üst üste 10. kez birincilik ödülü almayı başardı.

Türkiye'de güvenliğin adresi olan ve her 3 evden 2’si tarafından tercih edilen Kale Kilit, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından sektörün önde gelen kuruluşlarının ihracatta başarılı faaliyetlerinin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde bu yıl da zirveye oturdu. Kale Kilit, üst üste 10. kez ipi göğüsleyerek “Metal Eşya” kategorisinde birinci oldu. Kale Kilit bu başarısını, 2015 yılında gerçekleştirdiği ihracat başarısıyla elde etti.

Dünya çapında Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Rusya’nın da aralarında bulunduğu 100’den fazla ülkeye ihracat yaparak, her yıl yeni bölge ve ülkelere ulaşma hedefini başarıyla gerçekleştiren Kale Kilit, bir kez daha ‘İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde birinci olmayı başardı. Kale Kilit’in 10. defa kazandığı ödülü 2015 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılan Kale Kilit İhracat Koordinatörü Cem Alpaslan aldı.

Kale Kilit, sadece Türkiye’de değil, dünya pazarında da söz sahibi global bir marka olarak yarım asrı aşkın süredir hizmet veriyor. Kale Kilit, Türkiye kilit ihracatının yüzde 65’ini gerçekleştiriyor. Kale Kilit, global bir marka olarak dev bir adım daha atarak, Çerkezköy’de yalnızca bölgenin değil, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisini kurdu. Kale Kilit, Çerkezköy fabrikasında, sadece Türkiye’de değil uluslararası arenada da üretim kapasitesi ve kalitesiyle ön plana çıkmaya devam edecek. Dünyanın önde gelen sayılı kilit markalarından olan Kale Kilit, ülkemizdeki liderliğini uluslararası pazarlara her yıl artırarak taşımayı sürdürüyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894