• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Kaliteli oyuncaklar bebeğinizin gelişimine katkı sağlıyor

Kaliteli oyuncaklar bebeğinizin gelişimine katkı sağlıyor
BONDİGO’YLA ÖĞRENMEYİ EĞLENCELİ HALE GETİRİN!

Çocukların fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyen, eğlendirirken eğitme anlayışı çerçevesinde yenilikçi oyuncaklar sunan Bondigo, %40’a varan indirimlerle annedukkan.com’da sizleri bekliyor.

 

İlk 3 yıl, bebeklerin algı ve hareket gelişimi, zihinsel, duygusal, dilsel ve fiziksel gelişimi çok hızlı olduğundan, farklı öğrenme deneyimleri ile karşılaşmalarını sağlamak büyük önem taşıyor. Erken çocukluk döneminde oynanan oyunlar ve oyuncaklar bebeklerin gelişimini destekliyor. Dolayısıyla çocuklar için oyuncak seçimi oldukça önemli bir konu olarak gündeme geliyor. Çocukların yaratıcılık ve hayal güçlerinin sınırlarını keşfetmelerine, öğrenmeyi eğlenceli hale getirmelerine ve içlerindeki potansiyeli dışarıya çıkartmalarına yardım etmek üzere tasarlanan Bondigo oyuncakları, anne bebek kategorisinin hızla yükselen adresi annedukkan.com’da %40’a varan indirimlerle yer alıyor.

 

Çocuk gelişimi ve ebeveynler için oyuncakların önemini iyi bilen Bondigo’nun ürün portföyünde, eğlendirmenin yanı sıra çocukların fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyen ve yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştiren oyuncaklar bulunuyor. annedukkan.com’da %40’a varan indirimlerle satışa sunulan Bondigo oyuncakları, çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mutlu ve eğlenceli bir çocukluk döneminin en güzel hediye olduğu düşüncesiyle hareket eden Bondigo,annedukkan.com’un aynı gün teslimat ayrıcalığı ile kapınıza geliyor.

 

annedukkan.com ???

 

annedukkan.com, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayarak 5 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını, geniş ürün yelpazesi, kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve yüksek hizmet standartları ile karşılayan bir internet sitesidir. En seçkin dermokozmetik markalar başta olmak üzere anne ve bebek sağlık destek ürünleri, bitkisel ve doğal gıda takviyeleri, organik ürünler ve medikal ürünler de annedukkan.com’da yer almaktadır. annedukkan.com ilk fiziki mağazasını Kasım 2016’da İstanbul, Bahçeşehir’de açmıştır.

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894