• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Kalkan'ın melekleri...

Kalkan'ın melekleri...
Aliağa Haber / Günaydın Aliağa / Yeni Vizyon Gazetesi / Demokrat Foça / Alfa Tivi AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan'ı 'Karabağlar'ın Melekleri' yalniz bırakmıyor. Kalkan'a ilçede yaptığı ziyaretlerde AK Partili kadınlardan tam destek
KALKAN'IN MELEKLERİ
 
Aliağa Haber / Günaydın Aliağa / Yeni Vizyon Gazetesi / Demokrat Foça / Alfa Tivi 
 
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan'ı 'Karabağlar'ın Melekleri' yalniz bırakmıyor. Kalkan'a ilçede yaptığı ziyaretlerde AK Partili kadınlardan tam destek geliyor.
Aday gösterildiği günden bu yana çalışmalarına, hız kesmeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan'ı Karabağlar'da kadınlar yalnız bırakmıyor. İlçe teşkilatının gönüllü kadınları Kalkan'ın her mahalle ziyaretine katılarak desteklerini gösteriyor. Kahvelere, esnafa ve yolda yürüyen vatandaşlarla bire bir konuşarak başkan adayını tanıtan kadınlar "Oylarınıza talibiz" diyor. Kalkan ise ziyaretlerini kadınlarla geçirmekten oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Vatandaşlarla aralarında köprü kurmanın en iyi yolunun teşkilatta bulunan kadın ve gençlerle olacağına dikkat çeken Kalkan, "Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bizim doğamızda kadın, erkek ayrımcılığı asla olamaz. Biz dil, din, ırk veya cinsiyet ayrımı gözetmeksizin ülke için üreten felsefe ile hareket ediyoruz. Karabağlar da yaşayan kadınlarımızın her biri bizler için ayrı değerli. Kadınlarımız olmazsa biz olmayız. Dünyadaki büyük başarılara bakın her birisinin arkasında kadın vardır. Bizimle halk arasında köprüyü en samimi şekilde kuracaklar teşkilatımızın kadınlarıdır. Teşkilatımızın kadınları bizimle birlikte seçim çalışmalarımıza katılıyorlar. İnşallah 30 Mart'ta Karabağlar'da hep birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894