• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

Kalpten Adımlar

Kalpten Adımlar
Kalpten Adımlar

Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği "Farkında olmak, çözüm üretmenin ilk adımıdır" sloganıyla hazırladığı “KALPTEN ADIMLAR” defilesiyle kalplerimizi birleştiriyor.
 
Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen “Kalpten Adımlar” defilesinin ikincisi “farkında olmak, çözüm üretmenin ilk adımıdır” sloganıyla 15 Haziran’da Ege Üniversitesi Yusuf Vardar MÖTBE salonunda gerçekleştirilecek. Aldıkları özel eğitimler ile yaşam kalitesi yükselen, yaşama bağlılıkları artan Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği öğrencileri ile onların ‘farkında’ olan İzmirli genç bireylerin birlikte podyuma çıkacakları defilenin geliri ‘özel insanlar’ için spor ve seminer salonu yapımında kullanılacak.
 
25 ÖZEL İNSAN
Dernek çatısı altında özel eğitim gören 25 ‘özel insan’ ve 25 yürekli gencin ele ele çıkacakları defilede Ege Üniversitesi Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Programı öğrencileri ile liseli gönüllü gençler de ‘özel insanlar’a destek olacaklar. Program da ayrıca Cem Diren'in "Gülen Gözler" isimli fotoğraf sergisi ile iki ayrı liseden öğrencilerin dans gösterileri de yer alacak.
 
DESTEK BÜYÜK
Kıyafet tasarımını Büşra Ösen Mesudiyeli'nin üstlendiği, Ege Üniversitesi ve Bornova Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin katkı koyduğu defilenin ana sponsoru Folkart olurken, Terbay Turizm, CMS Jant, Arkas Ulaştırma, Norm Civata, Emot Hastanesi, Mete Nisari, Sadık Grup, Nissan Borovalı - Toyota Plaza Borovalı, Bay Döner ve Spazio sponsor olarak geceye destek verecekler. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894