• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

Kandemir Medyadan 2021e Dev Kadro

Kandemir Medyadan 2021e Dev Kadro
Geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutlayan Kandemir Medya, bağımsız haberciliği ve tarafsız bakış açısıyla her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutlayan Kandemir Medya, bağımsız haberciliği ve tarafsız bakış açısıyla  her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kandemir Medya, Sonmuhur.com haber sitesi, gazetesi, Son Mühür TV kanalı ve Radyo Ege ile İzmir’in ve ülke gündeminin nabzını tutuyor.

İzmir basınında 1. yaşını kutlayan Kandemir Medya, bağımsız haberciliği ve tarafsız bakış açısıyla  her geçen gün büyümeye devam ediyor. Sektöre hızlı bir giriş yapan Kandemir Medya, alanında uzman isimleri, genç gazeteci grubuyla bir araya getirdi. İzmir’in duayen gazetecileri Cengiz Duyar, Hürol Dağdelen, Suavi Yardımoğlu ve Ayşegül Koç’u bünyesine katan Kandemir Medya, Sonmuhur.com internet sitesi, gazetesi, Son Mühür TV kanalı ve Radyo Ege ile İzmir’in ve ülke gündeminin nabzını tutuyor.

GÜÇLÜ VE ÖZGÜR İLETİŞİM AĞI
Yayınlandığı ilk günden bu yana gerçekleri yazan, tarafsız gazeteciliği ve ilkeli kimliğiyle geniş bir okur kitlesine ulaşan Sonmühür.com, kısa sürede Türkiye’nin basında gururu oldu. İzmir’in en çok dinlenen istasyonlarından birini transfer eden Kandemir Medya,  Radyo Ege’yi yenileyerek, daha canlı bir kadroyla yayınlarını sürdürüyor. Son Mühür TV ise İzmir’in sevilen isimleri ve gündeme dair konuklarıyla dikkat çekiyor. Sabahın ilk saatlerinde haber merkezinin hazırladığı ‘Gün Başlıyor’ programı Ayşegül Koç’un sunumuyla gündemin nabzını tutuyor. Gün boyu canlı yayınlar sürerken prestij programımız Haber Aktüel de İzmir’in sevilen simalarını ağırlıyor.

BİR BAŞARI HİKAYESİ
Kandemir Medya Ceo’su Hakan Kandemir, “Bu işe başlarken çok tenkit aldım, ''yapamazsın'' dediler ''beceremezsin'' dediler, dediler de dediler. Kulaklarımı tıkadım ekip arkadaşlarımla birlikte bir başarı hikayesi yazmaya başladık“ diye konuştu.

Kandemir Medya Genel Müdürü Cengiz Duyar ise,“Kandemir Medya henüz bir bebek. Biz bu bebeği büyüterek, İzmir’de önemli bir konuma getirmek istiyoruz. İzmir’in simge ismi haline gelsin istiyoruz. Bunun için gereken her şeyi yapacağız. Usta isimlerle çalışıyoruz. Aynı zamanda mesleğe yeni başlayan arkadaşlara da burada kendilerini göstermek için şans veriyoruz. Gazetecilik heyecanını eskisi gibi yaşatmak istiyoruz" dedi.

22 çalışanı ile İzmir’den dünyaya haber veren Kandemir Medya, her geçen gün büyümeye ve özgün çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894