• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İzmir 21 °C

Kazım Ulaş Yönetimi Değiştirdi

Kazım Ulaş Yönetimi Değiştirdi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Yönetimindeki Yürütme Kurulu'nda değişiklik yaptı. Ulaş'ın yaptığı bu değişiklik, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde kendisine destek vermeyeceğini tahmin ettiği kişiler

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİNİ DEĞİŞTİRDİ

ULAŞ, YÖNETİMİ DEĞİŞTİRDİ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Yönetimindeki Yürütme Kurulu'nda değişiklik yaptı. Ulaş'ın yaptığı bu değişiklik, yaklaşan ilçe kongresi öncesinde kendisine destek vermeyeceğini tahmin ettiği kişileri etrafından uzaklaştırma gayreti olarak yorumlandı.
      Ak Parti Aliağa'da yaklaşan İlçe Kongresi öncesinde sular iyiden iyiye ısındı. Kongre takvimi yaklaştıkça, birleştirici ve bütünleştirici olması beklenen İlçe Başkanı Kazım Ulaş'ın partililerle ilgili yaptığı bazı tasarruflar da parti içinde 'Ulaş bu rolün üstesinden gelemeyecek' tepkilerine neden oluyor.
    'İLÇEDE KARAGÖZ AVI'
    Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, İlçe Başkanı Kazım Ulaş'ın aldığı tüm kararlarda Aliağa'dan '10 numara milletvekili adayıyım' söylemi ile 12 Haziran Genel seçimlerinde dikkatleri üzerinde toplayan Uğur Türkan etkili oluyor. Ulaş'ın aldığı kararları yönetiminde bulunan kendisine yakın görünen isimlerden bile gizlemesi 'Ulaş güven bunalımı yaşıyor' şeklinde ifade ediliyor.
     Ulaş'ın son olarak İlçe teşkilatında Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Karagöz'ü yürütmeden alma kararı da tepki çeken uygulamalardan bir tanesi oldu. Parti tabanında sevilen 2. Başkan konumundaki Karagöz'ün 2. başkanlıktan alınmasının altında da Ulaş'la bir ara görüş ayrılığı yaşayan Karagöz'ün kongrede İlçe Başkan Adayı olarak çıkabileceği ihtimalinin yattığı belirtiliyor. Karagöz ile birlikte, İlçe Genel Sekreteri Şule Akman Yıldırım, Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Şirin gibi önemli isimlerinde yürütmeden alınması parti tabanından gelen tepki seslerinin iyiden iyiye yükselmesine neden oluyor.
   KAZIM ULAŞ AGRESİFLEŞTİ  İDDİASI
     Kongre takvimi işledikçe, ulaşın sinirlerinin giderek bozulduğu, çevresine karşı saldırgan bir tutum içine girdiği gözleniyor. aldığı tartışmalı kararlar ve yönetim anlayışı nedeniyle kendisini eleştiren partililere Ulaş'ın verdiği karşılığın küfürlü olduğu iddia ediliyor. Ulaş'ın bu tutumunun altında yatan en önemli etkenin ise kongre tarihi yaklaştıkça kendisine olan desteğin iyiden iyiye azaldığını görmesi olarak yorumlanıyor.
     Ulaş'ın ilçe başkanlığını yürüttüğü süre içinde CHP'li Aliağa Belediyesi'ni eleştirmemesinin altında AK Partili Belediye döneminde Belediyede işe başlayan oğlunun işten atılabileceği kaygısının yattığı ifade ediliyor. Ulaş'ın CHP'li belediye yönetimine hiçbir eleştiride bulunmaması ve diğer başka nedenlerle 'pasif' kaldığı eleştirileri de yapılacak ilk kongrede AK Parti Aliağa İlçe Başkanının değiştirilmesi gerektiği seslerinin daha gür çıkmasına alt yapı oluşturuyor.

     'Ulaş, sadece birilerinin siyasi ikbali için Ak Parti'nin Aliağa'daki ilçe Başkanlığı'nda oturuyor' eleştirileri gittikçe çoğalırken, kongre için partinin ileri gelenlerinden gelen uzlaşı taleplerine 'sıkılan yumruklarla' karşılık verilmesine anlam verilemiyor. Ulaş'ın tavrı 'Birilerinin siyasi ikbali uğruna partiyi zora sokmak' olarak değerlendiriliyor.
     AK Parti Aliağa İlçe Kongresinin en geç 2011 yılı Aralık ayına kadar yapılması öngörülüyor

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ İSTİFA EDECEK İDDİASI   TIKLA OKU https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=7543

 

  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894