• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Kazım Ulaş'a Herkes Ulaşacak

Kazım Ulaş'a Herkes Ulaşacak
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçim sürecinde aday adayları tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti’de adaylar için açıklanan son günde Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Avukat Zülküf Koçoğlu’nun da a

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYA ADAYI KAZIM ULAŞ ,"KAZIM ULAŞ HERKESE ULAŞACAK, HERKES KAZIM ULAŞ'A ULAŞACAK"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçim sürecinde aday adayları tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti’de adaylar için açıklanan son günde Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Avukat Zülküf Koçoğlu’nun da aday adaylığını açıklaması ile beraber Ak Parti Aliağa’da aday adayı sayısı 8 meclis üyesi sayısı ise 46 olduğu belirtildi.


Kazım Ulaş Herkese Ulaşacak ile egeplay

Parti ilçe binasında yapılan basın toplantısında Ulaş partililerden helallik isterken gözyaşlarına hakim olamadı. Yoğun katılımın gözlendiği basın toplantısında konuşan Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Ulaş "Demokratik yerel yönetim, hiç bir ayrım yapmadan, Aliağa’mız da yaşayan insanlarımızın tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağım" dedi.

BAŞARAMIYACAĞIM İŞE TALİP OLMADIM

Ak Parti iktidarında olan kentlerde belediyeciliğin nasıl olduğunu tüm Türkiye’nin gördüğünü ifade eden Ulaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın “Belediyecilik Ak Parti’nin işidir” sözünü hatırlatarak şöyle konuştu “Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle hiç şaibeye ve kirliliğe bulaşmadan alnımız ak bugünlere kadar geldik. Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiç bir işe de talip olmadım. Hesap soran değil hesap veren adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak” dedi.

HİZMETE TALİP OLUYORUM

Aliağa’nın hak ettiği hizmetleri verebilmek için bütün gücüyle çalışacağını belirten Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Ulaş “Aliağa’mıza hizmete talip oluyorum. Çünkü kazanacağımıza başaracağımıza ve sizlerin hak ettikleri hizmetleri en kısa zamanda en güzel bir şekilde projelerimizle sizlerden aldığımız güçle sizlere ulaştıracağımızdan hiçbir kuşkunuz olmasın” dedi.

ALİAĞA’NIN HİZMET GÖNÜLLÜSÜNE İHTİYAÇ VAR

Yapılacak hizmetlerle güçlerine güç katacaklarını söyleyen Ulaş “Aliağa’nın  üzerinde yükselecek değil. Üzerinde Aliağa’yı yükseltecek anlayışa sahip olacağız. Aliağa’nın bir hizmet gönüllüsüne ihtiyacı var. Zorlu yolları engelleri ve engebeleri kolaylıkla aşacak uzun ince bir yolda gece gündüz yürüyecek Aşık Veysel’den aldığı feyzi, Mevlana ve Yunus Emreyle harmanlayacak bir Anadolu evladına ihtiyacı var. Ben bu göreve talibim”

KAZIM ULAŞ HERKESE ULAŞACAK

Aliağa’nın sorunlarına açık ve net olacağını, kapalı kapılar ardında sorunları çözmeyeceğinin altını çizen Kazım Ulaş “Ak Parti'nin ak belediyecilik misyonu ve vizyonunu benimsemiş bir aday adayı olarak demokratik kültüre herzaman sahip çıkacağız. Katılımcılığa açık olacağız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada sivil toplumu önemseyecek. Toplumsal gelişmelere duyarlı olacak ve tüm halkımızın değerlerine sahip çıkacağız. Değişim ve dönüşümü takip eden değil bizzat gerçekleştiren sosyal diyaloga açık dürüst üretken hizmet etmeyi seven pratik, cesur, mütevazi kendiyle şehriyle kimliğiyle kültürüyle ülkesine barışık. Kendisini değil İzmir’i Aliağa’yı düşünen insan olacağız. aday adaylığı sürecinde belden aşağı vurmadan, kimsenin ayağına basmadan sadece kendi projelerini anlatrak sıkmadık el, girilmedik kapı bırakmayıp bu süreç içerisinde kendimizi daha fazla tanıtıp inşallah aday adaylığı sonucunda da aday olmak istiyoruz. Gönlümüz ve duamız bu. İsmimle alakalı bir sloganda düşünüyorum. Bu süprizimi burada açıklıyorum sloganımızın omurgası olacak bu söz Kazım Ulaş herkese ulaşacak. Kazım Ulaş’a herkes ulaşacak.” diyerek basın toplantısına son verdi.

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI TAM LİSTE

1CENGİZDEMİR
2ADEMKILIÇ
3MUSTAFAMACİT
4CEMİL AKILLI
5MAZLUMBİLGİÇ
6TAHSİNŞİMŞEK
7RABİASEZEN
8TEVFİK KÜRŞATTANRIKULU
9FİKRETTİNKAPLAN
10ÖZGÜRÖZTÜRK
11METİNAKSOY
12ABDURREZAKYAŞAR
13İSAÖNAL
14ŞULE AKMANYILDIRIM
15EBRUBOZDEMİR
16OSMAN NURİBOSTAN
17ERDOĞANKAYA
18ERBEKSARI
19İBRAHİMERDEMİR
20ÇAĞLARAKINCI
21YÜKSELTEZCAN
22YAVUZMETE
23TAHİRTANIŞAN
24BURAKÖZTABAK
25ADEMERDEM
26SEBAHATTİNORHAN
27ÖMER

ÖZGENÇ

28BİRCANGÖKÇE
29SELİMDOĞAN
30RAFETERCAN
31METİNDEDİK
32FERHATLEK
33ÖZGÜRŞENGÜL
34ÖMERŞAHİN
35AYSELŞİMŞEK
36HÜSEYİNMADEN
37FATMABAYAR
38GÜLLİZARIRGAL
39EMREKAYA
40KERİMTAŞÇI
41NABİÖZLÜ
42MEHMET FESİHHANÇINAR
43SELİMTURAN
44HASANCOŞKUN
45SEZGİNHOLAT
46ÜMİTERTEM
47HALİLTAŞ
48AYSUNCİNGİ
49FATMAAYDIN
50EMRAHKESKİN
51EMREERDEM
52FEVZİAVCI

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894