• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İzmir 16 °C

Kazım Ulaş'tan 1 Mayıs Kutlaması

Kazım Ulaş'tan 1 Mayıs Kutlaması
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1 Mayıs'ın tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri dir. 1 Mayıs'ın, Türkiye'de ilk kez AK Parti iktidarında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kabul edildi ve resmi tatil olarak ilan edilmiştir. Geçmişte 1 Mayıs'lara hep ü

1 Mayıs Mesajı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1 Mayıs'ın tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri dir.  1 Mayıs'ın, Türkiye'de ilk kez AK Parti iktidarında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kabul edildi ve resmi tatil olarak ilan edilmiştir. Geçmişte 1 Mayıs'lara hep üzücü olaylar damgasını vurdu. Artık bu olumsuzluklara, şiddet olaylarına son verilmesi ve hafızalarda yeni bir sayfa açılması gerekmekte dir. Sivil toplum örgütleri, sendikalar, işçi ve işveren kuruluşlarıyla birlikte bu acı deneyimlerin bir daha tekrarlanmaması için ortak akılla hareket edilmesi gerekiyor.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte Bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır. Çünkü 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin, demokrasinin ve baharın günü olmalıdır.
Tüm dünyada çalışanların birtakım sorunları bulunmaktadır. Meselelerine çözüm aramaları ve haklarını korumaları emekçinin en tabii hakkıdır. 1 Mayıs'ın tatil ilan edilmesi sonucu da haklı taleplerinde sesleri daha da gür çıkacak ve ilgili makamlarda yer bulacaktır. Emeğin ve emekçinin hakkının korunması ve taleplerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmesi açısından bugünün resmi tatil ilan edilmesi çok önem arz etmektedir. Bugünün bir bayram havasında geçmesini diliyor, tüm çalışanlarımız ve ailelerinin bayramlarını tebrik ediyorum."
Kazım ULAŞ
Ak Parti Aliağa İlçe başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894