• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Kebap Zinciri Kuracak

Kebap Zinciri Kuracak
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Geleneksel tatlıların 65 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, mağazacılık alanındaki yatırımlarına restoran zinciriyle devam ediyor.
SEYİDOĞLU SANAYİ BÖLGELERİNDE KEBAP ZİNCİRİ KURACAK 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Geleneksel tatlıların 65 yıllık üreticisi Seyidoğlu Gıda, mağazacılık alanındaki yatırımlarına restoran zinciriyle devam ediyor. Organize Sanayi Bölgeleri'nde Cafe- Restoran Konseptinde yatırımlara ağırlık veren Seyidoğlu, Mega Center ve İSTOÇ'un ardından Hadımköy OSB'de de 1.5 milyon TL yatırımla şube açtı. Seyidoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Organize Sanayi bölgelerinde Şubeleşme çalışmalarına hız verecek. 
 
Gaziantepli Seyidoğlu Gıda, tatlıların yanı sıra şimdi de Antep Mutfağının lezzetlerini tüketiciye sunacak. İstanbul'un yükselen değeri Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 1.200 metrekare alanda restoran açılışı yapan Seyidoğlu, 20 kişiye de istihdam sağladı.  Düzenlenen açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, "60 Milyar dolarlık ticaret hacmi ve 40 bin çalışan sayısına rağmen Hadımköy OSB'de misafir ağırlayacak bir restoran olmaması büyük eksiklik. Biz de misafirlerimizi sanayi dışında ağırlıyorduk. Seyidoğlu Gıda olarak Sultanbacı markamızla açtığımız restoran yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Burada hem fabrikamızda üretilen taze ürünlerimizin sergilendiği hem de cafe ve restoran hizmeti veren bölümler olacak. Gaziantep ve dünya mutfağının lezzetlerini aynı konseptte misafirlerimize sunacağız. Şu anda mağaza olarak 15. restoran olarak ise 4. şubemizin açılışını yapıyoruz. Hedefimiz tüm OSB'lerde ve ticaret merkezlerinde şube açmak" diye konuştu.   
 
Seyidoğlu'nun 400'e yakın ürün çeşidi ve tatlılarıyla dünya çapında üne kavuştuğunu anlatan Göksu, aynı başarının yeme içme sektöründe de elde edileceğini ifade etti. 
Açılışa Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ,  Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit  Hadımköy OSB'de faaliyet gösteren iş adamları ve Seyidoğlu personeli katıldı. Törenin ardından kurdela kesilerek davetlilere tesis gezdirildi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894