• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Kelebek ve Dalgıç” FilmBox HD ekranlarında

Kelebek ve Dalgıç” FilmBox HD ekranlarında
“KELEBEK VE DALGIÇ” FİLMBOX HD EKRANLARINDA

En seçkin filmlerden ödüllü yapımlara, birçok kategoride filmi bir arada sunan FilmBox HD, Mart ayında izleyicilerinin merakla beklediği film ve dizileri ekranlara getirmeye devam ediyor.

18 Mart Cumartesi günü saat 21.30’da biyografi drama türündeki “Kelebek ve Dalgıç” filmi, ünlü yönetmen Julian Schnabel yönetmenliğinde izleyicilerine sürükleyici bir hikayeyi aktaracak.

KELEBEK VE DALGIÇ
18 Mart Cumartesi, Saat: 21.30/ D-Smart & FilmBox Live

1995 yılının 8 Aralık günü, Elle dergisinin 43 yaşındaki karizmatik editörü Jean Dominique Bobby, ani bir beyin kanaması sonucu felç geçirir ve hayatı sonsuza dek değişir. Komada kaldığı 20 günün sonunda uyanan Jean Dominique, kendini vücudunun içerisinde hapsolmuş olarak bulur. Artık dış dünyayla tek iletişim yolu kırpabildiği sol gözüdür. Hayata eşsiz bakış açısıyla Jean Dominique kendine yepyeni ve zengin bir dünya yaratır. Çünkü sol gözü dışında felç olmayan 2 şey daha vardır: Hayal gücü ve anıları…

Fransa, 2007
Yönetmen: Julian Schnabel
Oyuncular: Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Marie Josee Croze
                                                                                                                                               

SPI INTERNATİONAL : SPI International, 5 kıtada 45 milyonun üzerinde abonesi ve 30’u aşkın televizyon kanalıyla faaliyet gösteren global bir medya şirketidir. SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/ Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır. SPI gelişmiş teknolojisi sayesinde abonelerinin 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden ulaşma imkanı sağlıyor. 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda lider film tedarikçisi ve televizyon programcısı olan SPI, büyük lisans tedarikçileri işbirliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlıyor.

FİLMBOX HD : FilmBox HD geniş bir izleyici kitlesi için basit ve eğlenceli içerik sunuyor. Önde gelen uluslararası prodüksiyon şirketlerinden gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve popüler TV dizileri, kanalın akışında yer alıyor.   

FİLMBOX LİVE : Tek bir üyelik ile en seçkin filmleri ve tematik eğlence kanallarını online ortamda sınırsız izleme ayrıcalığı sunan FilmBox Live; bilgisayar, Smart TV, akıllı telefon ve tabletler aracılığıyla izleyicisine ulaşıyor. Samsung, LG, Philips, Sony, Arçelik, Beko, Grundig, Vestel gibi lider üreticilerle işbirlikleri bulunan FilmBox Live uygulaması TV üzerinden de izlenme imkanı sunuyor.

FİLMBOX ARTHOUSE
Dünyanın her köşesinden sanatsal ve bağımsız filmler içeren ilk global sinema kanalı. FilmBox Arthouse ünlü festivallerde ilk gösterimi yapılan yeni filmleri, gelecek vaad eden yönetmenlerin önemli eserlerini belgeselleri ve Fellini, Kurosawa, Hitchcock ve diğer pek çok usta yönetmenin başyapıtlarını ekranlara taşıyor. FilmBox Arthouse bağımsız sinema ve sanatsal filmleri kolaylıkla ulaşılabilir kılıyor. Bu sayede sanat sineması meraklıları bu janrı evlerinin konforunda televizyonda izleyebiliyorlar.  

DOCUBOX HD
DocuBox HD, büyüleyici bir görselliğe sahip ödüllü belgesellerden oluşan, gezegenimizin gizemlerini ve güzelliklerini keşfeden unutulmaz bir koleksiyon sunuyor.

FASHIONBOX HD
Her stile tek noktadan ulaşabileceğiniz adres olan FashionBox HD, alışveriş, yaşam tarzı ve yeni moda trendlerine dair ilham veren, eğitici ve çok eğlenceli programlar sunuyor. FashionBox HD; seyircileri baş döndüren defilelerin sahne arkasına götüren, moda şovlarının keyfini yaşatan ve en ünlü modacılarla yapılan röportajlara yer veren moda kanalı.

FİGHTBOX HD
FightBox HD, tüm dövüş meraklıları için HD yayın kalitesinde ve başlıca dövüş organizasyonlarından canlı yayınlar sunuyor. Dünyanın dört bir yanından dövüş sporları programları; karma dövüş sanatları, kickboks, boks, güreş, bilek güreşi, karate, jiu-jitsu, muay thai, kafes dövüşleri, wushu, sanda ve çok daha fazlasını FightBox HD’de bulabilirsiniz

FAST&FUNBOX HD
Üst düzey adrenalin, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, kay kay, su kayağı, BMX, FMX, skydiving, kayak, serbest koşu, paraşütle yüksekten atlama, yelken ve daha fazlasını Fast’nFunBox’ta izleyebilirsiniz.

360TUNEBOX
Genç, şehirli orta sınıf yetişkinlerin, mevcut müzik kanallarında sunulan ana akım popüler müzisyenlerin liste başı parçalarının ötesine geçen beğenilerine cevap verebilmeyi amaçlayan uluslararası müzik kanalı. 360TuneBox, global müzik sektöründeki marka isimlere vurgu yapmak yerine dünyanın her köşesinden müziğe yeni bir soluk getiren müzisyenlerle ve yükselişe geçen şarkıcı ve grupların müzik videolarından oluşan geniş bir seçkiyi ekranlara getiriyor.    
MADSCREENBOX
Televizyon, mobil ve tabletleri birleştiren interaktif oyun kanalı. Oyun oynamanın yanı sıra kullanıcılar “15 saniyeliğine televizyonda ünlü olma” şansı elde ediyorlar; en iyi skoru yapan oyuncuların avatarı TV ekranında yayınlanıyor ve TV’de sunucularla cahyı sohbet edebiliyorlar. Seyirciler TV’de yayınlanan programı seyrederken eş zamanlı olarak ikinci bir ekranda oyun oynayabiliyorlar. Madscreenbox, çocuklar için güvenli bir oyun ortamı sunuyor ve bu özelliğiyle aile odaklı eğlence sınıfında nitelendiriliyor.

Aliağa / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894