• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İzmir 17 °C

Keloğlan masalları müzikali yeniden Özdilek’te

Keloğlan masalları müzikali yeniden Özdilek’te
KELOĞLAN MASALLARI MÜZİKALİ YENİDEN ÖZDİLEK’TE

Çocukların sevgilisi Keloğlan Masalları Müzikali, sevilen karakterleri ile 21-23 Nisan tarihleri arasında İzmir Özdilek AVM‘de minik hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İzmir Özdilek AVM, minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Nisan ayında da ara vermeden devam ediyor. İzmir Özdilek AVM, televizyon ekranlarından ilgiyle izlenen ve çocukların sevgilisi olan “Keloğlan Masalları” isimli çizgi filmini müzikal bir etkinlik ile 21-23 Nisan tarihleri arasında 3 farklı seansta çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeniden İzmir Özdilek AVM ’ye gelecek Keloğlan, Balkız, Bilgecan Dede, Huysuz, Uzun, Kara Vezir, Asker gibi çizgi filmin sevilen karakterleri miniklerle buluşuyor.Keloğlan Masalları çizgi filminden uyarlanan müzikal, özel dekoru profesyonel sahne gösterisi ile çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerine eğlenceli saatler yaşatan İzmir Özdilek AVM, “Keloğlan Masalları Müzikali” etkinliğinde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm minik misafirlerini 21-23 Nisan tarihleri arasında İzmir Özdilek Avm’ye bekliyor.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894