• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İzmir 17 °C

KESİAD Başkanı Öztaş Veda Etti

KESİAD Başkanı Öztaş Veda Etti
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KESİAD) yönetim kurulu başkanlığını iki yıl boyunca yürüten Aytekin Öztaş, derneğ
KESİAD BAŞKANI ÖZTAŞ VEDA ETTİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KESİAD) yönetim kurulu başkanlığını iki yıl boyunca yürüten Aytekin Öztaş, derneğin Ocak ayının sonunda yapacağı genel kurulu öncesi yeniden aday olmayacağını açıklayarak tüm üyelerle vedalaştı.
 
KESİAD’ın her ay düzenlediği Perşembe Kahvaltıları, Kordon Gümrük sponsorluğunda Kemalpaşa Ramada Oteli’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda dernek üyesi sanayicinin katıldığı toplantıya, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili Fahrettin Selçik, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Başkanı ve Kordon Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canpolat ile toplantının onur konuğu olarak Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mete Karapınar ve kanun öğretmeni Murat Çubukçuoğlu katıldı.
 
Kahvaltı sonrası misafirlere seslenen KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, bugüne kadar birlikte çalıştığı tüm yönetim kurulu ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.
 
“KARDEŞÇE YAŞAMAK İSTEYEN HERKESLE TEK VÜCUT OLURUZ”
Konuşmasına güncel değerlendirmelerle devam eden Öztaş, Türkiye’nin ciddi bir sınavdan geçtiğini ve seçimlerin ardından tam istikrar sağlanacak derken yaşanan terör faaliyetlerinin canları acıtmaya devam ettiğini söyledi. Güneydoğu’da terörle mücadele sırasında her gün birer, ikişer şehit verildiğini ve Türkiye’nin en büyük şehirlerinde patlatılan bombalarla sivil vatandaşların hayatlarını kaybettiğini hatırlatan Öztaş, “İstanbul’un göbeğinde Sultanahmet’te bomba patlıyor. Turistler hedef alınıyor. Ülke olarak bu terör belasından bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Kalleşçe hain pusularla saldırılar gerçekleştirenler bu eylemleri yaparken de güya bölge halklarını savunduklarını ileri sürüyor ancak bölge halkının can güvenliğini riske atıyor, ölümlerine sebebiyet veriyor. Bir kez daha yaşanan bu terör faaliyetlerini lanetliyoruz. Bu vatanda bizlerle kardeşçe yaşamak isteyen herkesle tek vücut oluruz. Bunun dışında ne verecek bir karış toprağımız, ne de göndere çekilecek bez parçalarına tahammülümüz yok. Bu mücadelelerde şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet diliyor, önlerinde minnet ve şükranla eğiliyoruz” dedi.
 
“2016 TÜRKİYE İÇİN SIÇRAMA YILI OLSUN”
Sanayici ve işadamları olarak hükümete gereken önlemlerin alınması yönünde seslendiklerini belirten Öztaş, “Bizler gibi hükümetimiz de politikalarını gözden geçirmek zorunda. Değişimleri fark etmeli. Ekonomimiz için risk jeopolitiktir, Güneydoğu’daki terördür. Etrafımızı çevreleyen risklerin ihracatımızı, taahhüt işlerimizi ve turizmimizi etkilediği çok açıktır. Terör sorunu bir an önce çözülmeli. Uluslararası arenada yeniden risklerden arındırılmış tercih edilen ülke olmalıyız. Ülkede hukukun üstünlüğü sağlanmalı demokrasinin tüm kuralları uygulanarak ülkeye yeniden yatırım yapılabilir bir hale getirilmelidir. Umuyorum 2016 bizim için sorunlardan arınmış bir sıçrama yılı olur” dedi.
 
Bundan tam iki yıl önce devraldıkları görevi 29 Ocak 2016 tarihinde yapılacak seçimli genel kurulda seçilecek yeni yönetime bırakacaklarını ifade eden Başkan Öztaş, “KESİAD’ta bugüne kadar görev almış başta ilk başkanımız Fahrettin Selçik olmak üzere tüm başkanlara, üyelere ve genç KESİAD’lı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Hepinize Allahaısmarladık diyor ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
 
İLK ADAY ZEKİ YÖNDEM
Öte yandan, söz alan KESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Yöndem, üyelerin teklifi üzerine 29 Ocak’ta yapılacak olan genel kurul için başkan adayı olduğunu açıkladı. Yöndem, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı en yukarıda tutmak isteyen herkesi özellikle genç KESİAD’tan adayları da bu yarışta görmeyi istediklerini sözlerine ekledi. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir Hayat Verdi30 Ocak 2018 Salı 12:03
  • Uşak Belediyesi Sınıra Zeytin Dalı Uzattı30 Ocak 2018 Salı 11:15
  • Her Zaman Yanınızdayız30 Ocak 2018 Salı 10:01
  • Huzurevi Sakinlerinin Evladıymış Gibi Davrandılar26 Ocak 2018 Cuma 15:40
  • Ahbap Türkiye'yi Ağaçlandırmaya Devam Ediyor24 Ocak 2018 Çarşamba 15:10
  • Mor Yaşam Projesi İle Destek Sürüyor24 Ocak 2018 Çarşamba 11:49
  • Kanserli Çocuklar Yararına Zumba12 Ocak 2018 Cuma 10:47
  • Umudun Adı: Sevgi Eli12 Ocak 2018 Cuma 10:18
  • Görme Engellilere Dikkat Çektiler12 Ocak 2018 Cuma 09:32
  • İzmir SEV’de Bilim Dolu Bir Gün18 Mayıs 2016 Çarşamba 19:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894