• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İzmir 25 °C

Kılıçdaroğlu Aliağa'ya Geliyor

Kılıçdaroğlu Aliağa'ya Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Seçim mitinglerine Samsun’da başlayan ve Bergama’da bitirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa İlçe Örgütü’nün yeni binasının da açılışını yapacak.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU SEÇİM ÇALIŞMALARINI ALİAĞA"DA SONLANDIRACAK

ALİAĞA"DA KILIÇDAROĞLU HEYECANI
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Seçim mitinglerine Samsun"da başlayan ve Bergama"da bitirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa İlçe Örgütü"nün yeni binasının da açılışını yapacak.  2009 yılında CHP Grup Başkan Vekili olarak Aliağa Belediyesi"nin düzenlediği Emek ve Barış Şenliklerine katılan Kılıçdaroğlu ilk kez Genel Başkan sıfata ile Aliağa"yı ziyaret edecek.  Kılıçdaroğlu"nun ziyareti ile birlikte Aliağa yaklaşık 10 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı"nı misafir etme sevinci yaşayacak.
11 Haziran Cumartesi Saat 16.30"da açılış yapacak
81 ilin tamamında ve yüzlerce ilçede miting yaparak seçim döneminin en fazla miting yapan lideri olarak dikkati çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Haziran Cumartesi günü 81. il mitingini Sivas"ta gerçekleştirecek. Sivas mitinginin ardından uçakla İzmir"e ardından helikopterle Bergama"ya geçerek mini miting yapacak Kılıçdaroğlu Aliağa"yı ziyaret edecek Saat 16.30"da CHP  ilçe binasının açılışını yapacak.
İlçe Başkanı Oğuzhan; “Tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz”
Açılışa tüm yurttaşları davet eden İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan son gün son saat mitinginin uğurlu geleceğine inandığını belirtti. Oğuzhan; “2009 yerel seçimleri öncesi de en son mitingi yapan parti olarak Aliağa"da seçimleri kazandık. Genel Başkanımızın en son ziyaretini ilçemize gerçekleştirmesinin de uğurlu geleceğini düşünüyorum ve partimizin iktidar olacağına inanıyorum. Karış karış ülkeyi dolaşan genel başkanımız ağırlamaktan ilçe binamızın açılışını yapacak olmasından son derece mutluyuz. Bu mutluluğu paylaşmak isteyen tüm yurttaşlarımızı açılışımıza ve mini mitingimize davet ediyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894