• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Kırtasiyeci, İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’ndan memnun

Kırtasiyeci, İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’ndan memnun
KIRTASİYECİ, İSTANBUL KIRTASİYE-OFİS FUARI’NDAN MEMNUN

Kırtasiye sektörünün dev buluşması ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2017’, 18 ülkeden 165 firma ve 216 markanın katılımıyla 22-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin (TÜKİD), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliği ile düzenlediği fuar, bu yıl ilk kez İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı. TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, son derece verimli geçen fuarın ardından 2018’in hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyledi
 
DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ BÜYÜK FUARI
Alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı haline gelen İstanbul Kırtasiye- Ofis 2017’de, okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründeki en son teknolojiye sahip ürünler sergilendi.  Pek çok görüşmenin yapıldığı, yeni iş fırsatı yaratan fuar boyunca düzenlenen etkinlikler, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Fuarın dördüncü gününde düzenlenen ‘Küresel Ekonominin Seyri’ başlıklı söyleşide Prof. Dr. Kerem Alkin Türkiye’nin her yanından gelen perakendecilerle buluştu. Alkin, önümüzdeki dönemde dolar üzerinden borçlanmanın pahalı olacağını belirterek,  perakendecilere TL cinsinden borçlanmaları tavsiyesinde bulundu. 

KONAKLAMA TÜKİD’DEN
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Halil İbrahim Bozkuş’un da açılışa katılarak destek verdiği fuara Anadolu’nun her yerinden perakendeci katıldı. TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil’in, Türkiye’nin herhangi bir il veya ilçesinden fuara gelemeyen firma ve perakendecileri davet ederek, konaklama masraflarını karşılayacaklarını açıklaması, sektörde büyük yankı buldu. Fuara Anadolu’dan yoğun bir katılım gerçekleşti. 

50 ÜLKEDEN KATILIM
Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen İstanbul Kırtasiye- Ofis 2017’ye Anadolu’dan gelen firmaların yanı sıra, aralarında Amerika, Almanya, Avusturya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, Tayland, Tayvan, Yeni Zelanda, Yunanistan’ın da bulunduğu 50 ülkeden firma katıldı. Fuar, 50 ülkeden 572 yabancı, 78 ilden 9291 yerli, toplamda 9863 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 

2018 HAZIRLIKLARI BAŞLADI
TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı’na yurtdışından gelen ziyaretçi sayısından son derece memnun olduklarını söyledi. Şendil şöyle konuştu: “Beklediğimizin de üzerinde karşılık gördük. Anadolu’dan katılım da çok yoğun oldu. Zaten bunun için aylar öncesinden çalışma başlatmıştık. Tüm sektörün bir araya gelebildiği İstanbul Kırtasiye Ofis 2017, fuar yerinin değişmesine rağmen ziyaretçi sayısıyla yüzümüzü güldürdü. Fuarda pek çok yeni anlaşma yapıldı. Bu buluşmayla güven ve iş birlikleri tazelendi. Katılımcılarımız memnun. Şubat 2018’deki fuarın hazırlıklarına şimdiden başladık bile.’’

İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, 21-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Aliağa Haber / Aliağa 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894