• BIST 9524.59
  • Altın 2494.543
  • Dolar 32.5378
  • Euro 34.6868
  • İzmir 16 °C

Koçak Yeni Binasında

Koçak Yeni Binasında
Yarım asrı geride bırakan Koçak Gold, sektörün vitrini konumunda olan Nuruosmaniye’deki bin 500 metrekare büyüklüğe sahip yedi katlı yeni binasını hizmete açtı. Zengin ürün çeşidiyle dikkat çeken ve büyük mağazacılık ekolünün ilklerinden olan

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ


KOÇAK GOLD YENİ BİNASINDA HİZMETTE

Yarım asrı geride bırakan Koçak Gold, sektörün vitrini konumunda olan Nuruosmaniye’deki bin 500 metrekare büyüklüğe sahip yedi katlı yeni binasını hizmete açtı. Zengin ürün çeşidiyle dikkat çeken ve büyük mağazacılık ekolünün ilklerinden olan Koçak, büyük bir show room niteliğine sahip olan yeni binasında ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Koçak Gold Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Koçak, Nuruosmaniye’nin kuyumculuk sektörünün kalbinin attığı Kapalıçarşı’ya yakın olduğunu hem de Kapalıçarşı içi mağazalardan daha geniş bir çalışma alanı sağlayan binaları barındırdığını belirterek, bundan dolayı yer olarak Nuruosmaniye’yi tercih ettiklerini vurguluyor. Koçak, “Nuruosmaniye, ayrıca tarihi eserlerin bulunduğu Eminönü ilçesinin en işlek ve en güzel caddesi. Hem turistik bir önem taşıyor hem de İstanbul’un ticari merkezi konumunda” diyor.
Yeni binada yeni koleksiyonlar…
Uluslar arası altın fuarlarını ve bu alanda trend belirleyici merkezleri yakından takip ederek ürün çeşitliliğini sürekli artıran Koçak Gold, takıda en son moda ürünleri de bünyesinde bulunduruyor. Uluslar arası piyasada 14 ayar grubu ürünleriyle tanınan iç piyasada da 14 ayar grubunun yanında 22 ayar grubu ve kendi üretimi olan ürünleriyle de hizmet veren Koçak, yeni binasında yeni koleksiyonlarını da sergiliyor. Koçak, önümüzdeki günlerde ürün çeşitlerine yenilerini de eklemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.
Ürünlerinde Türk motiflerini kullandıklarını söyleyen İsmet Koçak, tezhip sanatına da önem verdilerine işaret ediyor. Oryantal motiflerin ürünlerinde kullanılacağını kaydeden Koçak, “Yeni makineler geliştirildi. Çok güzel desenler işleniyor. Önümüzdeki dönemde Osmanlı ve diğer Türk motiflerini işleyeceğiz. Kısaca benzersiz, çok renkli ve zengin bir koleksiyon hazırlayacağız” diye konuşuyor. /  Yeni Vizyon Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894