• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İzmir 20 °C

Konya Tarım Fuarı Başlıyor…

Konya Tarım Fuarı Başlıyor…
TÜRK TARIM SEKTÖRÜNÜN GURURU, ÜLKENİN BEKLENEN EN BÜYÜK BULUŞMASI

KONYA TARIM 2017 15. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği işbirliği ile T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, T.C. Konya Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Pankobirlik, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleri alınarak 21 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında KONYA TİCARET ODASI–TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

2016 yılında KONYA TİCARET ODASI – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde hazırlanan ve konusunda ülkemizin en büyük ve en önemli buluşması olan Konya Tarım Fuarı, 48 ülke ve 74 farklı ilden gelen 288.763 ziyaretçiyi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya getirdi.

“ERSÖZLÜ; TÜRK TARIM SEKTÖRÜNÜN GÖVDE GÖSTERİSİ TÜYAP KONYA’DA…”
Bir yılı aşkın süredir devam eden satış – pazarlama faaliyetleri sonrasında Konya Tarım Fuarı bu yıl fuaye ile birlikte 7 ayrı salonda 66.000m2 kapalı, 24.000m2 açık alan olmak üzere toplam 90.000m2’lik sergileme alanında 15 ülkeden 1180 marka, 400 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleştirilerek, 5 gün boyunca 60 ülke ve 70 ilden gelecek 300.000’nin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır.

Tarımsal mekanizasyon anlamında tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkacağı Fuar süresince, traktörden biçerdöverlere, tarımsal mekanizasyon lansmanlarına ve çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapılacaktır.

Yurtiçinden Ziraat odalarımız, tarım il ve ilçe müdürlüklerimiz, Kooperatiflerimiz ve Pankobirlik destek ve işbirlikleri ile gerçekleştirilen heyet organizasyonları ile Konya, üretici ve çiftçilerimizin buluşma noktası olacaktır.

“ERSÖZLÜ; TARIM SEKTÖRÜNÜN ULUSLARARASI BULUŞMA NOKTASI, KONYA TARIM FUARI…”
Türk Tarım sektörünün gururu, konusunda ülkenin en fazla ziyaretçiyi ağırlayan Fuarı ve artık sadece ülkemiz açısından değil Avrasya coğrafyasının da sektöründeki en önemli ve en verimli buluşması haline gelen Konya Tarım Fuarı, Tüyap Fuarcılık Grubu’nun yurtdışında bulunan ofisleri Bulgaristan, Gürcistan, İran, Mısır, Rusya, Makedonya ve 30 ülkedeki temsilcilikleri başta olmak üzere 1 yılı aşkın süredir TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Ticaret Ataşeliklerimiz ve müşavirliklerimizin de yoğun tanıtım faaliyetleri neticesinde 5 gün boyunca hedef Pazar niteliği taşıyan, ihracat oranlarımızın yüksek olduğu ülkelerden gelecek çok sayıda heyete ev sahipliği yapacaktır. Bu yıl hedefimiz en az 60 ülkeden ziyaretçiyi katılımcı firmalarımız ile buluşturmak.

Konya Sanayi Odası destek ve işbirliği ile önceki yıllarda da büyük başarılar ile hazırladığımız B2B Uluslararası İkili İş Görüşmeleri etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. İkili iş görüşmeleri kapsamında Avrupa ve Balkanlar başta olmak üzere Orta Asya Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’dan gelecek ziyaretçilerimizi, fuar alanı konferans salonlarımızda 22 ve 23 Mart günlerinde bir araya getireceğiz.

“ERSÖZLÜ; ŞEHİR KONYA TARIM FUARI’NI BEKLİYOR…”
Konya Tarım Fuarı sadece bizlerin değil şehrimizin de en önemli etkinliklerinden biri haline gelmiştir. Şehrimizin sosyo - ekonomik hayatına büyük katkıları olan Fuarımız ile bu yılda fuar haftasında tüm otellerimizin dolduğunu, alışveriş merkezlerimizin, restoranlarımızın ve tüm esnafın Konya Tarım Fuarı için ekstra bir hazırlık yaptıklarını görüyoruz. Konya, Tarım Fuarı vesilesi ile ilimize gelen yerli ve yabancı ziyaretçileri, yüz binleri 5 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayacaktır.

“ERSÖZLÜ; HEDEF 300.000’NİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ”
Tüyap Konya, Türk tarım sektörünün gururu ve ülkenin beklenen buluşması olan Konya Tarım Fuarı ile 2017 yılında 300.000’nin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor…
Fuarımızın hazırlanmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız başta olmak üzere, işbirliği yaptığımız TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği’ne, TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’na, Konya Ticaret Odamıza, T.C. Konya Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ne, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’ne, Pankobirlik’e, Konya Büyükşehir Belediyesine, Konya Sanayi Odası’na, Konya Ticaret Borsası’na, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakülteni’ne, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’ne ve KOSGEB’e, yıllardır bizlere inanan ve fuarlarımıza katılan tüm katılımcı firmalarımıza ve en önemlisi de Konya’ya teşekkür ederiz.

KONYA TARIM FUARI, 21 – 22 – 23 - 24 Mart 2017 tarihleri arasında 09.30 - 18.00, 25 Mart 2017 günü ise 09.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Aliağa / Aliağa Haber 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894