• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Korku, Beyazperde’ye ‘Geri Döndü’

Korku, Beyazperde’ye ‘Geri Döndü’
Yerli Yapım ‘Geri Döndü’ 24 Mart’ta Sinemalarda...

Yapımcılığını in üstlendiği ‘Geri Döndü’ isimli filmi Kamil Burak yönetiyor. Senaryosunu İbrahim Vurmaz’ın yazdığı filmde Çağrı Tokalı, Fatih Özaşar, Gökhan Koç ve Selin Selvi gibi genç isimlerin rol alıyor. 24 Mart’ta vizyona girecek yerli yapım korku türünde.

Filmin Konusu:

Melis 24 yaşında, üniversite mezunu, ailesine bağlı, dünya tatlısı bir genç kızdır. Üniversite arkadaşı Tülay, Melis’i eski sınıf arkadaşlarının katıldığı bir partiye götürür. Partiyi yapan kişi Melis’in tartışmalı ayrıldığı eski sevgilisi Uğur’dur. Evde Uğur ve Tülay’ın sevgilisi Burak’tan başka kimse yoktur.

Melis’e karşı romantik bir şekilde yaklaşan Uğur ilerleyen dakikalarda alkol ve kokain sınırlarını aştıktan sonra Melis’i taciz etmeye başlar. Melis için gerilim dakikaları başlamıştır, evi terk etmek ister ama Uğur ve diğerleri bir türlü buna müsaade etmezler. Melis’e şiddetin dozun arttıran Uğur istemeyerek de olsa Melis’i öldürür.

Olayın üzerinden bir ay geçmiştir. Çaresizlik içerisinde kendini kaybeden Melis’in annesi Türkan hocaya gider. Melis intikamını almak için çürümüş bedeni ve ürkütücü gazabıyla geri döner. Artık yeryüzünde de onu durduracak hiç bir silah bulunmamaktadır.

Oyuncular:
İbrahim Vurmaz; Çağrı Tokalı; Fatih Özaşar; Gökhan Koç; Selin Selvi; Tayfun Sav; Belma Memati; Sancak Bayraktar; Fahri Yalçıner
Yapım: GSA Film
Yönetmen: Kamil Burak
Senaryo: İbrahim Vurmaz
Müzik: AJ Müzik, Ali Akaçça - Jale Kibritçioğlu
Ses: Stüdyo Piano
Kurgu: Turan Onur
Color - Ses Mix: Makinist film
Tasarım: Makinist Film

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894