• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Küçük Doktorlar Akademisi Büyük İlgi Görüyor

Küçük Doktorlar Akademisi Büyük İlgi Görüyor
Vücudun işleyişini ve sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenleri eğlenceli bir deneyimle öğreten Küçük Doktorlar Akademisi, çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Vücudun işleyişini ve sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenleri eğlenceli bir deneyimle öğreten Küçük Doktorlar Akademisi, çocuklardan büyük ilgi görüyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi açılışını, hem bilgi hem de eğlence dolu bir etkinlikte çocuklarla birlikte kutluyor. Florya’da hizmet vermeye başlayan hastanenin içinde düzenlenen Küçük Doktorlar Akademisi, çocuklara insan vücudunun işleyişini ve sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenleri, eğlence dolu aktivitelerle anlatıyor. İlk haftasında çocuklardan büyük ilgi gören Küçük Doktor Akademisi, her cumartesi-pazar 09.30-17.00 saatleri arasında çocukları sağlıklı bir keşfe davet ediyor.

İNSAN VÜCUDU ŞEKLİNDE DEV BİR BALON

Başhekim “DoktorMedi” eşliğinde yapılan bu keşif, insan vücudu şeklinde yapılmış dev bir balonda başlıyor. Küçük doktor adayları, vücudunun nasıl çalıştığını bu balonunda içinde görüyor; ardından da dev maketlerle organları yakından tanıyorlar. Bu ilginç keşfin ardından çocuklar etkinlerle hem öğrendiklerini pekiştiriyor hem de eğleniyor.

Çocuklara bilgi ve eğlence dolu bir zaman vaat eden Küçük Doktorlar Akademisi, 18 Haziran’a kadar hafta sonları ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Küçük Doktorlar Akademisi kapsamında kurulan özel alanda Dentaydın İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından her cumartesi günü ziyaretçi çocuklara ücretsiz diş taraması hizmeti de verilecek. // EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894