• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İzmir 14 °C

Küçükbay A.Ş.’nin Büyük Acısı

Küçükbay A.Ş.’nin Büyük Acısı
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Türkiye Kosova Rumeli Derneği’nin önde gelen isimlerinden ve İzmir Gıda Çarşısı’nı
KÜÇÜKBAY A.Ş.’NİN BÜYÜK ACISI
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / 
Türkiye Kosova Rumeli Derneği’nin önde gelen isimlerinden ve İzmir Gıda Çarşısı’nın sevilen işadamlarından Hüseyin Acırgan geçirdiği ani rahatsızlığın ardından vefat etti. Acı haber, semt pazarında başlayan dostlukla 33 yıldır bayiliğini yaptığı Küçükbay Ailesi’n de büyük üzüntü yaşattırken, sevenlerini yasa boğdu.
 
SEMT PAZARINDA DOĞAN 33 YILLIK DOSTLUK
Ticaret hayatına erkek kardeşi Rıfat Acırgan ile birlikte atılan Hüseyin Acırgan, 1974 yılında semt pazarında edindikleri tecrübe ile işleri büyüttü. Babalarından miras aldıkları dürüstlük anlayışıyla hareket ederek sektörde emin adımlarla ilerleyen Acırgan Gıda, aynı ilkelerle ilerleyerek büyüttükleri şirketleriyle Orkide’nin en köklü bayilerinden birisini oluşturdu. Semt pazarlarında Küçükbay A.Ş. ürünlerini satarak başladıkları gıda toptancılığı ile kendi şirketlerini büyütürken Orkide’nin gelişimine de katkı da bulundu. 1983 yılından bu yana Küçükbay A.Ş.’nin bünyesindeki bütün ürünleri satmaya başlayan Acırgan Gıda, Orkide markalı ürünlerle başladığı ticaret hayatında 33 yıldır başarı sağladı.
 
Kosova Rumeli Derneği 2. Başkanı olan Hüseyin Acırgan, Uluslararası Balkan Federasyonu, BATÜDER Balkan Türk İş Dünyası, Balkan Sağlık ve Sağlık Turizmini Geliştirme Dernekleri Yönetim Kurulu Üyeliklerine sahip. Acırgan’ın ayrıca Ticaret Borsası Meclis Üyeliği bulunuyor.
 
Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Acırgan, sadece bayimiz değil, aynı zamanda ailemizden biriydi. 30 yılı aşkın dostluğumuz bulunan Hüseyin Acırgan’ın zamansız vefatı hepimizi derinden sarstı. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine dost ve akrabalarına Allah’tan sabırlar niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.
 
Uluslararası Balkan Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ise Acırgan’ın zamansız kaybını, “Ülkemiz yararına erken bir kayıp, üzüntümüz sonsuz” ifadesiyle açıkladı.
 
Acırgan, Mücella Acırgan ile evli Onur ve Özge isimli iki evlat ve iki torun sahibiydi. Hüseyin Acırgan’ın cenazesi 20 Mayıs 2016 Cuma günü (bugün) Yenişehir Tepecik Camii’nde kılınacak öğle namazını / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894