• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Kültürpark’a Modern Spor Salonu

Kültürpark’a Modern Spor Salonu
Kültürpark Tenis Kulübü’nün ilk kadın başkanı Server Uyaroğlu’nun tesislerde başlattığı yenilenme hamlesi ekonomik ömrünü yitiren spor salonu ile devam ediyor

KÜLTÜRPARK’A MODERN SPOR SALONU

Kültürpark Tenis Kulübü’nün ilk kadın başkanı Server Uyaroğlu’nun tesislerde başlattığı yenilenme hamlesi ekonomik ömrünü yitiren spor salonu ile devam ediyor.

İzmir’de 75 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en prestijli kulüplerinden birisi olarak anılan Kültürpark Tenis Kulübü’nün üye ve sporcularına yönelik hizmetlerine bir yenisi daha ekleniyor. Yılbaşından bu yana tesislerdeki soyunma odalarının yanı sıra engelli duşunu da yenilenirken Ramazan Bayramı’nın ardından hizmete girecek yeni spor salonunda üyeler çok daha iyi imkanlara sahip olacak.

İnşaat çalışmalarının aynı zamanda kulübün üyesi de olan Yüksek Mimar Hüseyin Onur Dinmez’in gözetiminde devam ettiğini bildiren Başkan Server Uyaroğlu, spor salonu ile üyelerin eskisinden daha büyük alanda aletli antrenman yapmasına olanak bulacağını söyledi.

ÜYELERİMİZ DAHA FAZLA VAKİT GEÇİREBİLMELİ

Yönetim kurulu olarak üyelerin kulüpte daha fazla vakit geçirebilmelerini hedeflediklerini vurgulayan Uyaroğlu, “Göreve geldiğimizden beri kulübümüz içinde aile havasını yakalamak için elimizden geleni yapıyoruz. Tesislerimiz güzelleştiği ve daha verimli hale gelmesiyle bu amacımıza ulaşacağız. İnşaat çalışmaları devam eden spor salonumuz Ramazan Bayramı sonrasında bitecek. Son derece modern bir mimariye sahip olacak salonumuz şimdiden tüm üyelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894