• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İzmir 25 °C

Kurşun Köpüklü Kahve

Kurşun Köpüklü Kahve
GAZETECİ-YAZAR ŞAKİR SARIÇAY’IN YENİ HİKAYE KİTABININ ADI: “KURŞUN KÖPÜKLÜ KAHVE”

 

Gazeteci-Yazar Şakir Sarıçay'ın ikinci kitabı olan Kurşun Köpüklü Kahve yayınlandı. Sidas Yayınları arasında piyasaya çıkan kitapta 13 hikaye yer alıyor.

 

Daha önce çocuklar için yazdığı minik hikaye kitabı “Yaramaz Vakvak” ile adını duyuran yazar yeni kitabı ile gençlere ve büyüklere hitap ediyor. Kurşun Köpüklü Kahve hikaye kitabı, Anadolu'da yaşanmış gerçek olaylardan esinlenerek yazılmış okuyucularını şehrin gürültülü ve sıkıcı ortamından kırlara, bayırlara ve ekolojik ortama götürüyor. Sade bir dil ile yazılmış kitabı bir solukta okuyacaksınız.

 

 Kitaba ismini veren 'Kurşun Köpüklü Kahve' hikayesi, Anadolu'da yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini anlatıyor. Bu hikayeyi okurken duygusallaşıp bazen gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Yıllar önce gönülleri titreten iki gencin aşk hikayesini bir solukta okuyacaksınız.

 

Kitaptaki onüç hikayenin dört tanesi hayvan sevgisi ve doğa ile ilgili olduğunu belirten yazar Şakir Sarıçay: “Kurşun Köpüklü Kahve” hikaye kitabım okuyucuları şehrin ortasından alıp natürel hayatın yaşandığı Anadolu köy ve kasabalarına götürecek. Tüm hikayelerimde güzel insanları ve mücadelelerini bulacaksınız.”dedi.

 

ŞAKİR SARIÇAY TÜYAP KİTAP FUARINDA İMZA GÜNÜNDE OLACAK

 

Gazeteci-Yazar Şakir Sarıçay, Kurşun Köpüklü Kahve kitabı ile İzmir Kitap Fuarında imza gününe katılacak. 22-29 Nisan tarihleri arasında İzmir Kültürpak’ta düzenlenecek Tüyap Kitap Fuarının son günü 29 Nisan 2017 Cumartesi günü İzmir Gazeteciler Cemiyeti standında okuyucuları ile buluşacak olan Şakir Sarıçay, burada fuar ziyaretçilerine kitabını imzalayacak.  

152 sayfadan oluşan kitap Türkiye’nin pek çok kitap dağıtıcında satışa çıktı. Sidas Yayıncılık’tan da temin edileceği gibi internetteki tanınmış satış sitelerinden de ulaşabilirsiniz. [email protected]  -  02324416001

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894