• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İzmir 23 °C

​Lazer epilasyon, Bize hayatımızın 1000 saatini geri veriyor...

​Lazer epilasyon, Bize hayatımızın 1000 saatini geri veriyor...
LAZER EPİLASYON, BİZE HAYATIMIZIN 1000 SAATİNİ GERİ VERİYOR...

İstenmeyen tüylerden geleneksel yöntemlerle kurtulmaya çalışmak, tıpkı mitolojideki Sisyphos gibi bir taşı yüksekçe bir tepeye taşıyıp geri yuvarlanmasını izlemeye, sonra tekrar tekrar geri taşımaya benziyor.

Hiç bitmeyen yorucu ve acılı bir süreç. Üstelik ortalama insan hayatını 60 yıl olarak düşünürsek, hayatımızın ortalama 1000 saatini bizden çalıyor. 23 yıldır medikal estetik alanında hizmet veren, Özel Dermamed Poliklinikleri’nin kurucusu Dr. Levent Türbedar, bize bu hayat kurtarıcı uygulamayı farklı bir yaklaşımla anlatıyor.

Hızlı, acısız ve kalıcı çözüm

“İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkin yöntemlerinden biri lazerli epilasyon. Özellikle kadınlar için devrim niteliğinde bir uygulama. Çünkü kadınlar yüzyıllardan beridir, hayatlarının bir rutini olarak istenmeyen tüyleriyle mücadele ediyorlar. Kendilerine ve gelişimlerine harcayabilecekleri değerli bir zamanı, bu bitmek bilmeyen can yakıcı işleme harcıyorlar.


Kadınların bugün geldikleri noktada, teknolojik gelişimlerin büyük bir rolü var. Onlara zaman kazandıran her teknoloji, gelişmelerini ve kendilerine biçilen geleneksel rolleri kırmalarını sağladı. Belki inanması zor gelecek ama lazer epilasyon da onlardan biri. Bitmek bilmeyen bir rutinden, lazer epilasyon sayesinde kurtuldular diyebilirim.”
Artık erkeklerin de kadınlar kadar epilasyona ihtiyaç duyduğunu ve yöntemin onlar için de kurtarıcı olduğunu söyleyen Türbedar, seans aralıklarının kadınlarda ortalama 4-8 seans, erkeklerde 6-8 seans olduğunu belirtiyor.
“Lazer epilasyon, aynı zamanda kalıcı bir yöntem olduğu için sadece vakit değil, nakit de kazandırıyor. Ömür boyu 2-3 haftada bir epilasyon yaptırmakla 4-8 seans lazer epilasyonla sorunu kökünden çözmek, ekonomik açıdan karşılaştırılamaz bile...”

Cilt tipine özel lazer

Dr. Levent Türbedar, acısız ve kalıcı çözüm sunan lazer epilasyonun farklı cilt tiplerine farklı lazerlerle uygulanırsa daha doğru sonuç vereceğini ekliyor: “Hormonal ve genetik farklılıklar, epilasyon uygulamasında bizi farklı lazerler kullanmaya itiyor. Bunun için de epilasyon merkezinin donanım çeşitliliği ve uygulayanların uzmanlığı önem kazanıyor.”

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894