• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İzmir 16 °C

Legrand Pazarlama Direktörlüğü tek çatı altında toplandı

Legrand Pazarlama Direktörlüğü tek çatı altında toplandı
LEGRAND PAZARLAMA DİREKTÖRLÜĞÜ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANDI

Legrand Grubu,  Türkiye’deki markalarının daha önce bağımsız olarak yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini Ülke Pazarlama Direktörlüğü çatısı altında topladı. Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olmayı hedefliyor.

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplama kararı aldı. Bu karar ile Legrand, müşteri talepleri ve Türkiye pazarını tek elden takip ederek, pazardaki hakimiyetini bir adım ileri taşımayı hedefliyor. 

BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarıyla Türkiye’nin gerçeklerine ve beklentilerine uygun ürün ve sistemler geliştiren Legrand Grubu, lokal ürünlerin yanı sıra global ihtiyaçları karşılayan ürünlerini; Sancaktepe ve Gebze’deki son teknolojiyle donanmış fabrikalarında üretiyor. ‘Enerji’nin, insana ve çevreye zarar vermeden, en verimli şekilde ve kesintisiz olarak kullanımına olanak sağlayan ürünlerini Ar-Ge departmanını arkasına alarak geliştiren Inform, açık ara Pazar liderliğini ve dış pazarlardaki varlığını Legrand ile çok daha güçlü biçimde vurgulayarak yoluna devam ediyor. Estap ise üretimin her aşamasında, her iş istasyonunda ve her montaj hattında, en yüksek işleme kalitesine sahip teknolojiyi kullanarak hassasiyetin ve kalitenin en yüksek olarak sağlandığı CNC ve Robot teknolojisiyle üretim yaparken; Legrand Türkiye üretimde yalın üretim ve Kaizen gibi teknikleri kullanıyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino ise anahtar priz serileriyle İtalyan stilini evlere taşırken; Legrand da alçak gerilim dağıtım ve koruma ürünlerinden, entegre çalışma ortam çözümlerine, aydınlatma yönetimi sistemlerinden yapısal kablolama sistemlerine kadar çözümler sunuyor. 

TEK ÇATI ALTINDA; DAHA GÜÇLÜ...
Öte yandan Legrand Grubu olarak Türkiye pazarında, BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının bağımsız olarak yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini Ülke Pazarlama Direktörlüğü çatısı altında topladıklarını söyleyen Legrand Grubu Türkiye Ülke Müdürü Levent Ilgın, “Tek çatı altında sinerji oluşturmak ve pazarlama departmanını daha etkili hale getirme hedefiyle çalışan Legrand, bu sinerjiyle Türkiye pazarındaki hakimiyetini, sürdürülebilir büyüme hedefiyle ve yenilikçi ürünleriyle devam ettirmeyi hedefliyor. Bu bakış açısıyla sürdürülebilir kalkınmanın eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi için inovasyonun çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu inancımızla dünyada yıllık ciromuzun yüzde 5’ini Ar-Ge’ye ayırıyoruz. Bu yatırımlar sonucunda da müşterilerimizle nitelikli ve sürdürülebilir ürünleri buluşturmayı hedefliyoruz. Tüm departmanlarımızda da inovasyon bilincinin tam anlamıyla yayılımı için çalışıyoruz” dedi.

Aliağa / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894