• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 26 °C

Lezzet Şovuyla Beğeni Topladı

Lezzet Şovuyla Beğeni Topladı
DoubleTree by Hilton İzmir Airport katıldığı Horeca Fair Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama

DoubleTree by Hilton İzmir Airport katıldığı Horeca Fair Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve Horeca Fair Ege 4. Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı’nda lezzet şovuyla da beğenildi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Adnan Menderes Havaalanı’na sadece 2 km ve Fuar İzmir’e 7 km uzaklığıyla İzmir seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştüren DoubleTree by Hilton işansanlarına sunduğu imkanların yanısıra turistik ziyarette bulunanlar için de taze, lezzetli ve sağlıklı seçeneklerle eğlenceli bir konaklama imkanı yaşatıyor. 

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Oteli, katıldığı Ege Uluslararası 4. Mutfak Ekipmanları ve Ev dışı Tüketim Fuarı Ege Şefler Yarışmasında birinci oldu. Mutfak ekibi Hüseyin Yanar, İdris Özgen, Ozan Arslan ile birinci birinciliği kazanan şefler mutluluklarını ‘keyifli bir ödül’ olarak değerlendirdi. DoubleTree by Hilton şefleri böylece elde ettikleri başarılara yeni başarılar ekleyeceklerinin sinyalini verdi. Şehrin ve bölgenin yüksek potansiyeli ile konaklama sektörüne, gastronomiye ve Türkiye’nin marka değerine büyük katkı sağlayan bu fuardan, 2 yılda 4 Madalya ve kupalar alarak mutfaktaki başarılarını perçinledi. Ekibin fuardan birincilikle dönmesinin kendilerini gururlandırdığını söyleyen DoubleTree by Hilton İzmir Airport Genel Müdürü Elif Yurdakan ve mutfak şefi İlhami Dinç, bu başarılarını ileriki yıllara taşımak ulusal ve uluslararası yemek yarışmalarının daimi katılımcıları olmak istediklerini belirtti. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894