• BIST 9544.47
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İzmir 21 °C

Lider Deplasmanda Farklı Kazandı

Lider Deplasmanda Farklı Kazandı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi’nin 4. Hafta maçında Dedebaşı Spora konuk olan Aliağa FK, rakibini 6-2’lik skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
LİDER ALİAĞA DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi’nin 4. Hafta maçında Dedebaşı Spora konuk olan Aliağa FK, rakibini 6-2’lik skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
 
Aldığı galibiyetle puanını 12’ye yükselten sarı siyahlı ekip ligdeki yenilmezliğini de korudu. Bostanlı Hasan Türkel stadında oynan mücadelede Aliağa FK sahaya; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Hüseyin Adıgüzel, Adnan Malat, Necdet Özkan, Oğuzhan Bozkurt, Berkcan Ertene ve Murat Çakır 11’i ile başladı. 
 
Kötü zemine rağmen maça iyi başlayan Aliağa FK, son dakikaya kadar maçı domine etmesini bildi. Maçın ilk yarısını 3-1 önde kapatan Aliağa FK, sahadan 6-2’lik skorla ayrıldı. Bu yıl en farklı galibiyetini alan sarı siyahlı ekibin gollerini 33’te Hüseyin Adıgüzel, 38 ve 44’te Oğuzhan Bozkurt, 72’de Adnan Malat, 80’de Murat Çakır, 90’da Ali Rıza gündüz kaydetti.
 
ŞENTÜRK: FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYUYORUM
Her maça final havasında çıktıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Bizim için çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Onun için maça çok iyi hazırlanarak, kendimizi çok iyi motive ettik. Maçın henüz ilk dakikalarında rakip üzerine baskı kurmayı başardık. Geliştirdiğimiz etkili ataklarla da ilk yarıyı 3-1 önde kapattık. İkinci yarıda ise rakibimizi üzerimize çekerek çok iyi kontra ataklar geliştirdik. Rakip kaleye hızlı hücumlarımız sayesinde 4’üncü golü de bulduk. Fakat hemen ardından kalemizde gördüğümüz golle skor 4-2’ye geldi. Maçın son 10 dakikasında rakibi yeniden baskı altına aldık. Son dakikalarda bulduğumuz 2 golle de farkı 4’e çıkararak maçı 6-2 kazandık. İyi futbol ve farklı galibiyetten dolayı futbolcularımla gurur duyuyorum” dedi.
 
BU TAKIM ALİAĞALILARIN
Hedeflerinde şampiyonluk olduğunu da sözlerine ekleyen Şentürk, Aliağa taraftarından destek istedi. Taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirten Şentürk, “Aliağa’yı hak ettiği profesyonel liglere taşımak istiyoruz. Bunun için de taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkes bilsin ki bu takım Aliağalıların. Taraftar desteği ile bu ligi şampiyon bitireceğimize inanıyoruz” dedi.
 
4. HAFTA SONUÇLARI
Ülkü Spor 1-1 Bornova Belediye Spor, Halilbeyli Spor 3-3 Reo Atilla Spor,  Dedebaşı Spor 2-6 Aliağa FK, Güzeltepe Spor 2-2 Dikili Çandarlıgücü, Foça Belediye Spor 2-1 Özçamdibi Spor, İzmir Belediye Spor 0-1 Poyracık Bilir Altayspor
 
4. hafta sonunda puan tablosundaki ilk 5 takım şöyle sıralandı: Aliağa FK 12, Poyracık Bilir Altayspor 9, Ceyhan Altınyıldız Spor 9, Foça Belediye Spor 9, Dikili Çandarlıgücü 7
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894