• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 19 °C

Maliyet Düşüren Ambalaj

Maliyet Düşüren Ambalaj
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Tetra Pak’ın Türkiye’de ilk kez kullanıma sunduğu Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge hammadde kullanımını en aza indirerek, üreticiler için önemli maliyet avan
MALİYET DÜŞÜREN AMBALAJ
 Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir
Tetra Pak’ın Türkiye’de ilk kez kullanıma sunduğu Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge hammadde kullanımını en aza indirerek, üreticiler için önemli maliyet avantajları sağlıyor.
 
Gıda işleme ve paketleme çözümlerinde dünya lideri olan Tetra Pak’ın Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge karton ambalajı, güçlü tasarımı ve en yeni teknolojilerin birleşimiyle artık Türkiye’de. Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge, uzun ömürlü içecek üreticilerine, günümüzün rekabetçi pazarlarında ihtiyaç duyduğu kullanım rahatlığı, düşük maliyet ve dayanıklı istifleme avantajları sağlıyor. 
 
MALİYETLERİ DÜŞÜRÜYOR
Dünyada en fazla tercih edilen karton ambalajlardan biri olan Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge, büyük hacimli üreticilere; süt, zenginleştirilmiş ve aromalı süt, soya içecekleri, meyve suları, nektarlar, gazsız içecekler ve şaraplar gibi uzun raf ömrüne sahip içeceklerin oda sıcaklığında ve koruyucu maddeye ihtiyaç duymadan dağıtımı için de maliyet açısından rekabetçi bir fırsat oluşturuyor. 
 
En güncel kapak teknolojisine sahip olan yeni ambalaj Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge’in temel bir özelliği de hammadde kullanımını en aza indirmesi… Bunu ise kalıplama esnasında boynun zeminini paketleme malzemesine mümkün olduğunca yatay biçimde konuşlandırarak gerçekleştiriyor – önceleri doğrudan enjeksiyonla kalıplama konseptini (DIMC) kullanarak yalnızca sade süt ürünleri için uygulanabiliyordu. 
 
Ancak, DIMC ve ön laminasyonlu delik (PLH) teknolojilerinin endüstride ilk kez kombine edilmesiyle, Tetra Pak bu düşük maliyetli kapak teknolojisini uzun ömürlü ürün dağıtımında çok daha geniş bir ürün kategorisi çeşidi için kullanılabilir hale getirdi.
 
Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge’in eğimli üst bölümü ve LightCap 30 kapağın konumu, alan kullanımı açısından verimli bir depolamaya da olanak tanıyor. Bir palete 720 adet SlimCap’a sahip Tetra Brik® Aseptic ambalajı yerleştirilebilirken, bu sayı Tetra Brik Aseptic 1000 Edge’de 750’ye çıkıyor (%4 oranında bir artış söz konusu). Aynı zamanda taşıma esnasında daha az üründe hasar oluşacağı anlamına da geliyor.
 
MARKA VURGUSU VE TÜKETİCİ RAHATLIĞI ÖN PLANDA 
Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge, eğimli üst bölümü ve 30 mm’lik geniş kapağıyla geniş kapak çapıyla tüketici nezdinde dikkat çeken, farklı bir biçim sunuyor ve market rafına tümüyle yeni bir görünüm kazandırıyor.
 
Daha büyük olan eğimli üst bölümü, ürünü tüketiciler için tümüyle görülür hale getiriyor ve dikkati büyük boyutlu kapağa yönelterek ilave marka vurgusu ve mesaj verme olanağı yaratıyor. Markanın rafta müşteri tarafından fark edilme olasılığını artırıyor.
 
Ambalaj, her yaştan tüketicinin ihtiyaçlarına karşılık vermek için tasarlanmış bir dizi iyileştirme de getiriyor. Eğimli üst bölüm kapağın daha rahat kavranmasına ve açılmasına olanak sağlıyor. 30 mm’lik geniş kapağı sayesinde dökme işlemi daha kolaylaşıyor. 
 
ÇEVRESEL ETKİYİ DÜŞÜRÜYOR  
Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge çevresel etkiyi de düşürüyor. Avantaj sağlayan bu özellikle  palet sayısındaki azalmadan kaynaklanıyor ve bu sayede taşıma kaynaklı CO2 emisyonları da düşüyor.
 
Önerilen üst kapaklı dağıtım ünitesine sahip yüksek tepsi, StreamCap’li Tetra Brik® Aseptic 1000 Square’e göre %36 daha az ikincil paketleme malzemesi kullanıyor. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894