• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İzmir 14 °C

Masal Dünyası Parkı Pazar Günü Açılıyor

Masal Dünyası Parkı Pazar Günü Açılıyor
Afyonkarahisar Belediye Başkanı olan Burhanettin Çoban'ın seçim projeleri arasında yer alan

MASAL DÜNYASI PARKI PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı olan Burhanettin Çoban'ın seçim projeleri arasında yer alan Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, 27 Kasım Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılacağı törenle açılacak.

Çocukların masal dünyası kahramanlarını yakından tanıyıp büyük keyif alacağı, ailelerin ise çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçireceği Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, görkemli bir törenle hizmete girecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla 27 Kasım Pazar günü saat 13.00'da açılacak Masal Dünyası Parkı, çocukların ve ailelerin vazgeçilmezi olacak.

MASAL DÜNYASINDA YOK YOK

32 bin metrekare alan üzerine kurulan parkta, 80'in üzerinde 18 farklı gruptan oluşan masal kahramanları, masal evleri, engelli bisiklet parkuru, macera ve survivor parkuru ile çocuk oyun grupları yer alıyor. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışması da yapılan park içerisinde, ailelerin rahatça dolaşabileceği geniş yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunuyor.

AFYONKARAHİSAR'DA BİR İLK

Parkın tam ortasındaki, proje gereği kaldırılmayan hatta doğallığı korunarak etrafına şelale ve havuz yapılan kaya, parka muhteşem bir görsellik kazandırdı. Fiber malzeme ile yapılan hafif ve aynı zamanda da dayanıklı olan masal kahramanları Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Devlet Parkı’ndaki atölyesinde hazırlandı. Afyonkarahisar Belediyesi, masal kahramanlarını özel bir firmaya yüksek maliyetlere yaptırmak yerine kendi kurduğu atölyesinde düşük maliyetlerle imal ederek bir ilke imza attı./ EGE BASIN GRUBU

dsc_6423.jpg_24112016152613-8.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894